Buikpijn, misselijk, enz.

  • #1

    Hallo,

    Sinds ik terug ben van vakantie (uit Kroatië), voel ik mij niet goed. Dit duurt nu ongeveer 3/4 weken.

    Ik ben elke dag misselijk. Niet de gehele dag, maar met vlagen (vaak krijg ik het rond een uur of 5 en dan totdat ik naar bed toe ga).
    Ook heb ik veel last van pijn in mijn buik. Dit zit vooral rond mijn navel, maar ik heb ook het idee dat het soms verplaatst.. iets meer naar boven en soms iets naar onderen. Ook de buikpijn is niet constant, maar met vlagen.

    Ik heb geen last van overgeven. Diarree heb ik in de eerste week even gehad, maar dit is daarna gestopt. De eerste 4 dagen had ik ook een erge borrelbuik, maar dit heb ik nu nog maar af en toe een paar minuutjes (niet elke dag).
    Ook ben ik af en toe lichtelijk duizelig en heb ik soms last van hoofdpijn. Ook ben ik redelijk snel moe (al heb ik hier vaker last van). 'S nachts slaap ik wel goed en wordt ik niet wakker door mijn klachten.

    Mijn menstruatie was op vakantie al anders. Het duurde opzich niet korter, maar was wel minder hevig. Mijn menstruatie die ik thuis heb gehad, was ook minder hevig (niet korter).

    Ik dacht eerst dat ik misschien zwanger zou kunnen zijn, aangezien ik 1x de pil vergeten ben in te nemen. Ik heb geen onveilige sex gehad, maar wel (naakt) tegen mijn vriend aangelegen.
    Ik heb al 3 testen gedaan (op de 2e, 8e en 9e dag van mijn menstruatie), deze waren alledrie duidelijk negatief. Dit is dus wel uitgesloten..

    Toch blijf ik mij beroerd voelen en ik heb er nu wel eens genoeg van..

    Iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn? Iemand die klachten herkent?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    misschien moet je toch maar even de huisarts bellen met het verhaal van Kroatie erbij. misschien heb je daar toch iets opgelopen.
    vraag meteen of je ontlasting moet meenemen.
    beterschap, Brenda

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de reactie. Ik zat er inderdaad al over te denken om naar de huisarts te gaan. Heb je verder geen idee wat het zou kunnen zijn?

    Reageer
    #4

    Mijn gedachten gaan ook uit naar de tractus digestivus (maag / darmen), en niet zozeer de geslachtsorganen.

    Hoe is de ontlasting na de diarree geweest? Regelmatig of juist afwijkend, en eet je ook normaal? Heb je koorts (gehad)?

    Reageer
    #5

    Bedankt voor je antwoord.

    Mijn ontlasting is na de diarreeperiode normaal geweest. Ook regelmatig. Ik eet normaal, alhoewel mijn eetlust af en toe minder is. Ik heb niet gemeten op koorts, maar voelde af en toe wel ietsjes warm. Durf niet te zeggen of dit echt koorts is geweest..

    Reageer
    #6

    Als je klachten blijft houden, ga dan even naar de huisarts. De klachten lijken dermate mild dat het erop lijkt dat het vanzelf wel weer zal overgaan. Als dat niet het geval is, kan de huisarts je verder helpen.

    Reageer
Reageer op: Buikpijn, misselijk, enz.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief