Slijm uit anus

  • #1

    Hoi,
    Bij mij komt er dik doorzichtig slijm uit mijn anus, ook als ik niet poep of iets, maar als ik een wind laat ofzo, komt er ook slijm uit mijn anus. Ook tijdens het poepen (naja bij afvegen) merk ik dat er slijm is. Wat kan dit zijn? Is het ernstig?
    Hoop dat iemand antwoordt heeft, mvg Jeffrey

    Reageer
    #3

    Afscheiding bij de ontlasting is in veel gevallen onschuldig en geen reden tot paniek. Het is een natuurlijk proces om de stoelgang te bevorderen. Soms is er echter iets anders aan de hand en moet je even langs de huisarts. Je kunt een soa hebben opgelopen of bepaalde voedingsstoffen onvoldoende verdragen. Hier leest u over mogelijke oorzaken van afscheiding bij uw ontlasting en kenmerken die u in de gaten moet houden.

    Reageer
    #5

    ik ben pas 11 jaar en er komt witte slijm uit mijn kont ik durf het niet tegen mijn ouders te zeggen . ik ben nog klein of ben ik al volwassen wat is dit doorzichtige slijm uit mijn kont als ik naar de wc ga

    Reageer
    #6

    Hallo Delal, hoe lang heb je er al last van? Heb je toevallig botervis gegeten?

    Reageer
    #7

    Hey
    bij mij was dat ook zo,eerste was ik blij dat ik niet de enige was. Ik heb het gezegd tegen mijn mama. Zij zei dat het doodnormaal was (bij toch want erzijn veel vormen van slijm) en dat je gewoon snel je regels zal hebben. En het was zo.

    Reageer
    #8

    Beste Jeffrey,
    ik heb vandaag hetzelfde meegemaakt toen ik op mijn piano speelde en een scheet moest laten. ik ben direct naar het toilet gelopen, waar ik bij het vegen van mijn billen ontdekte dat er op het toiletpapier een doorzichtige, niet naar poep ruikende vloeistof aanwezig was. Direct daarrna ben ik in de douche gestapt en nu schrijf ik deze mail.
    Hopelijk zijn er mensen die hier meer over weten...

    anonieme kerel met aarsproblemen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Haaii ik ben 13 en ongeveer twee weken geleden voor de 1e keer ongesteld geworden en ik had daarna ook meteen een koortslip die ik nu nog heb maar sinds een paar dagen geleden komt er slijm uit me anus. Ik was erg bang dat ik aambeien had maar ik had een paar reacties gelezen en ze zeiden dat het heel normaal is en dat het kan gebeuren naar de ongesteldheid?!

    Reageer
    #10

    Ik zou dat niet meteen als normaal willen beschouwen. Als je er veel last van blijft houden, ga dan toch een keer naar je huisarts.

    Reageer
    #11

    Bij mij ook al 5 jaar lang ik ben ook 11

    Reageer
    #12

    Hallo ik heb het zelfde ik ben doodsbang dat ik iets ernstig heb ik ben dertien ik heb der nu Eem week last van

    Reageer
    #13

    Als je er al zo lang last van hebt, ga dan naar de huisarts

    Reageer
    #14

    ik ben 14 en bij mij is het ook. Ik ben bang dat het iets ergs is wat moet ik doen zodat het stopt

    Reageer
    #15

    Ook voor jou geldt: ga met de klachten naar de huisarts.
    Met bang zijn en afwachten raak je het niet kwijt

    Reageer
Reageer op: Slijm uit anus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief