Vervelende borrelende maag en waterontlasting …

  • #1

    Hoi ,
    ik heb sinds ongeveer maandag of dinsdag een borrelende maag soms best hard en soms ook zacht .
    En de resultaat is dan als ik op de toilet ga zitten : Een wind en daarna water ontlastig (bruin met wat diaree erin lichtbruinig) , een windje , gelijk heel veel waterontlastig met diaree erin , diaree zelf of soms een klein normaal stuk ontlasting . Weet iemand wat het oorzaak ervan is ? Want het gaat via m'n bovenbuik tot m'n onderbuik en soms voel ik dan dat het borrelt in ergens vlakbij het uitgang en m'n bekken . Neem de tijd voor antwoord .

    Groetjes Alex.

    Reageer
    #2

    Ik weet niet waarom je je hier zo'n zorgen over maakt. Wat je beschrijft is gewone diarree namelijk. Je zult vast een of ander buikvirusje hebben opgelopen, dat gaat trouwens vanzelf weer over. pas als je hier langer last van hebt, kan je misschien even naar de huisarts gaan.

    Reageer
    #3

    Lees de patiƫntenfolder van het Nederlands Huisartsen Genootschap over [u]Diarree bij volwassenen[/u]:
    http://nhg.artsennet.nl/kenniscentrum/k_voorlichting/NHGPatientenbrieven/NHGPatientenbrief/PBD6b.htm

    Reageer
    #4

    Bijdehand daar is deze site voor , om dit te delen met andere ervaringen !!

    Reageer
    #5

    hoi alexjwz.
    Ik heb hier sinds vandaag ook last van.
    Maar ik ben ervoor naar de dokter gegaan.
    En het was inderdaad gewoon diarree.

    Reageer
    #6

    Hi Alex,
    Ook ik heb hier last van. Bij mij borrelt en pruttelt mijn buik heel de avond. Nu al de derde dag. En inderdaad als ik naar de wc ren, is het resultaat diarree. Ik het zelfs zo erg dat mijn mijn buik zeer doet maar ook mijn onderrug. Ben misselijk, maar braak niet. Net uit wanhoop de huisartsenpraktijk gebeld. En ja hoor het schijnt het kwaaltje van de week te zijn. Ik kreeg het advies om vandaag niet te eten, zoveel mogelijk te drinken en 1 of 2 ORS pillen in te nemen. Houden de klachten aan dan mag ik me weer melden. Wellicht dat je hier wat aan hebt.
    Sterkte!

    Reageer
Reageer op: Vervelende borrelende maag en waterontlasting …


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief