2 onderhuidse bulten darmstreek!

  • #1

    Hallo,

    Ik heb eigenlijk een vraagje. Waarschijnlijk is het helemaal niets, maar toch vraag ik het gewoon voor de zekerheid. Aan de rechter- en aan de linkerkant heb ik 2 bobbels in mijn darmstreek zitten. Het zit bij beide net iets boven mijn bovenbeen. Als ik mijn buik aanspan, dan voel ik ze allebei erg goed. Je ziet ze dan ook wat boven je huid uitsteken. Niet heel veel, maar toch een klein beetje. Nu is mijn vraag aan jullie of dit bij iedereen zo is? En weten jullie, als het goed zit, ook hoe die twee bobbels heten. Dan kan ik sowieso uitzoeken of het echt zo is. Ik denk dat het een soort van spier is, maar misschien is het wel die ziekte als jullie snappen wat ik bedoel.

    Groeten,

    Jan

    Reageer
    #2

    [img size=150]http://www.freewebs.com/rickvdwerf/mooi%20he.JPG[/img]

    Hier in de buurt volgens mij. En dan aan die andere kant ook. Hebben jullie ook aan beide kanten op ong. die plek een bult onder je huid. Dus aan de rechter- en linkerkant van je onderbuik.

    Reageer
    #3

    Om te beginnen heb ik er altijd een beetje moeite mee als mensen medische problemen bespreken en beginnen met 'waarschijnlijk is het niets'.

    Deze bulten zijn toch afwijkend, tenminste in jouw ogen en jij maakt je er toch zorgen over, anders zou je het niet aankaarten. Dan is het dus altijd wél wat, want jij maakt je er zorgen over.

    Dus als jij met een medisch probleem komt, moet het altijd serieus worden genomen, anders zou het geen goede zorg zijn.

    Maar ter zake. De bulten zouden een buikand hernia kunnen zijn. Weet je wat dat is? Lees dan even de Wikipedia over een hernia van de buikwand: http://nl.wikipedia.org/wiki/Hernia

    In ieder geval ga je met medische problemen altijd even naar de huisarts. Zolang er geen diagnose is gesteld is het handig ter orientatie maar niet geschikt voor een diagnose. Alleen een arts kan een diagnose stellen met behulp van medisch lichamelijk onderzoek en het medisch dossier van de patiënt.

    Ik vind het verstandig dat je jezelf serieus neemt in ieder geval, en dan doe ik dat dus ook.

    Ik ben benieuwd wat de huisarts ervan vindt.

    Reageer
Reageer op: 2 onderhuidse bulten darmstreek!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief