Last van darm krampen (Pijn!) + Helder bloed!

  • #1

    Beste,

    [b]Ik heb het volgende:[/b]

    Gisteren ochtend werd ik wakker met een hevige pijn in me darmen. Links onder in me buik. Ik ben direct naar de WC gegaan, eerst kwam er dikke ontlasting uit. Na een tijdje doorgepest hebben omdat de pijn aanbleef kwam er dunne (diaree) ontlasting uit. De pijn bleef aan, de pijn zit links onderin me buik. Na dit heb ik 2 diaree tabletten geslikt met 1 paracetamol, ik kon bijna niet meer staan van de krampen en dit bleef zeker 1,5 uur aan. Ik heb ongeveer 20 keer naar de WC geweest en er kwam elke keer dunne (heeeeel weinig) ontlasting uit wat nog geen eens op een t-lepeltje kan. (zo weinig)
    De pijn ging na van loop van tijd ('s middags) weg, toen het weg was voelde ik me op en top. 's Avonds ging ik eten en na een half uur na het eten voelde ik de krampen weer terug komen, niet zo heftig als eerst maar toch weer die vervelende pijn in me linker onderbuik. Ik heb vervolgens weer 2 paracetamol geslikt en ben ongeveer 6 keer naar de WC geweest. (soms kwam er niks uit en als er iets uit kwam was het weer dun) Dit keer schrok ik wel er zat bloed bij me ontlasting, helder rood bloed met een paar propjes (ik denk dat het me poep was?) Het was vrij veel bloed, vooral toen ik me billen afveegde, er zat slijmerige helder rood bloed op het WC papier.
    De buikpijn links onderin blijft continue aan, maar wel in minder heftige vorm. Ik ben gaan slapen. Rond 9 uur werd ik vanmorgen wakker, weer met buikpijn en de drang dat ik naar de WC moest. Ik ben toen gegaan en tot mijn verbazing was de ontlasting nog steeds dun en slijmerig. De buikkrampen bleven weer aan en ik ben terug naar bed gegaan. Ik ben in totaal weer 3 keer naar de WC geweest. (gelukkig kwam er nu wel ontlasting uit, dan wel dun) Ik heb weer 2 diaree tabletten geslikt met 1 paracetamol, de pijn begint nu weer weg te gaan, gelukkig.

    Ik hoop dat iemand weet wat dit is en mij en mijn vriendin ons gerust kan stellen dat het geen enge ziekte is.

    Bedankt alvast voor het advies wat ik eventueel kan doen.

    Mvg
    Remko

    Reageer
    #2

    eerst even het volgende: waarom slik je diaree tabletten als je maar net diaree hebt??? Dat is helemaal niet zo goed.
    Diaree heb je meestal niet voor niets, het lichaam werkt zo de boel naar buiten, misschien iets verkeerds gegeten, hen je een een bacterie of een virus opgelopen(net op vakantie geweest?), dat moet je niet stoppen met tabletten dat moet je juist laten gebeuren, tabletten zijn alleen voor nood , als je b.v. tijdens een reis zoiets krijgt of als het lang duurt, maar dan nog zou ik even overleggen met een huisarts.
    Ook paracetamol, waarom? waarom 2?
    wat het geweest is kun je dus niet weten, wij ook niet! Een virus, bacterie, of een ontsteking van de darm kan een oorzaak zijn.
    Als het langer duurt dan b.v. 5 dagen, zou ik even met de huisarts bellen.
    Beterschap, Brenda

    Reageer
Reageer op: Last van darm krampen (Pijn!) + Helder bloed!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief