Kramp, diarree en bloed

  • #1

    Ik werd vanacht ineens wakker met enorme kramp en pijn helemaal onder in mijn buik. Toen ik naar de wc ging zat ik eerst een kwartier te persen zonder dat er wat uit kwam,maar het voelde wel alsof er wat vast zat. Pijn kwam steeda opzetten en op zijn hoogtepunt gingen mijn darmen flink hard borrelen. Toen uiteindelijk kwam er een stukje ontlasting uit van misschien 6 cm, gewoon normale textuur. Maar toen ging het nog meer borrelen en kwam er waterige ontlasting uit dat wat dikkig was en licht bruin. Uiteindelijk kwam er alleen maar water uit en daar zat nog aardig wat bloed tussen.door de nacht heen moest ik er nog een paar keer uit door pijn in de buik en kwam er weer wat bloed mee, tot aan nu. Ik dacht eerst misschien zit er een sneetje in de anus maar dat is niet zo. Moet ik mii nu gelijk zorgen maken?

    Reageer
    #2

    het kan ook een aambei zijn omdat je zo lang hebt zitten persen. Als er bloed blijft komen, ga dan even naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de reactie. Hoeveel dagen kan ik dit het beste aankijken? Het is niet veel blood, maar genoeg om het wc water rood te maken zeg maar. Het is vrij helder rood van kleur.
    Zou het buikgriep kunnen zijn? Maar ik heb geen koorts ofzo, en ik voel me verder niet moe.. alleen krijg ik met vlagen kramp onderin mijn buik en dan gaat het dus borrelen.

    Reageer
    #4

    Buikgriep Zou zeker kunnen. Als je er na het weekend nog last van hebt, ga dan naar de huisarts, of als het erger wordt naar de huisartsenpost.

    Reageer
Reageer op: Kramp, diarree en bloed


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief