Constipatie en pijn

  • #1

    Voor ongeveer een half jaar heb ik al last van constipatie, soms gaat het weg, maar gauw komt het weer terug.

    Het begon toen ik net een paar maanden in Australië was (ben nu al bijna een jaar in Australië). Het begon met een ongemakkelijk gevoel rond mijn onderbuik en baarmoeder, en dacht dat het mogelijk kwam door mijn mirena spiraal, dus ben ik naar de dokter geweest en een inwendige echoscopie gehad via mijn vagina. De röntgenfotos duiden dat alles in orde was en de mirena zit op zn plek. Dat was een half jaar geleden.

    Nu om het kort te houden, begon mijn gezondheid achteruit te gaan, constante constipatie, pijn in mijn rechter onderbuik dichtbij mijn appendix (dokter zegt dat ik geen symptomen heb). Slapeloze nachten omdat het een onprettig gevoel is. Ik ben 24 jaar oud, heb wel overgewicht maar ik train om de dag en probeer gezond te eten. Voordat ik naar Australië vertrok had ik nooit klachten. Ben al een aantal keer naar de dokter terug geweest, maar het enige wat ze me vertelt is dat ik genoeg water moet drinken en door blijven trainen, maar niets veranderd.

    Snelle opsomming :
    -Constipatie
    -Pijn rechter onderbuik
    -Drukkend gevoel op mijn baarmoeder
    -Duizelig of licht gevoel
    -Aambeien
    -moeite met ontlasting (zacht en dun)
    -Voedsel niet volledig verteerd
    -Soms moeite met lopen

    Ik ben ten einde raad, mijn vriend zegt dat ik het misschien tussen mijn oren heb zitten. Dus het is een hele frustratie waar ik me dagelijks mee bezig houd. Ik hoop dat iemand me kan helpen. Dankjewel voor je tijd.

    Reageer
    #2

    Het zou een bacteriële of parasitaire infectie kunnen zijn. Een ontlastingsonderzoek zou daar opheldering over kunnen geven

    Reageer
Reageer op: Constipatie en pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief