bezorgd

  • #1

    mijn moeder (76) klaagt sinds een week over ernstige vermoeidheid (als ze soep gemaakt heeft is ze al moe). Ze is tot nu toe erg actief (wandelt dagelijks 5 km bijv. wat ze nu niet meer kan). Daarnaast had ze een paar weken geleden het gevoel dat ze niet automatisch ademt maar dit bewust moet doen. Hier hoor ik haar nu niet meer over dus ik denk dat het eenmalig was. Wat ze ook heeft is dat ze af en toe haar pols bijna niet voelt terwijl die eerst krachtig en duidelijk voelbaar was. Vandaag had ze steken op de borst. Ze is ook enige jaren regelmatig wat depressief en lichtelijk vergeetachtig. Ze heeft een lichte vernauwing maar niet verontrustend, ze is ook niet aan medicatie daarvoor maar wel onder jaarlijkse controle. De HA maakt zich geen zorgen. Ik als dochter wel. Moet ik aandringen op onderzoek en wat dan?

    Reageer
    #2

    Het zijn niet echt klachten waarbij je ernstige dingen zou moeten verwachten.
    Day ze af en toe haar pols bijna niet voelt kan vele oorzaken hebben maar ligt in de regel aan de manier waarop dat gedaan wordt. Ze gaf eerder aan dat ze bewust moest ademen en nu teken voelde. Het zou kunnen zijn dat ze hyperventileert.

    Reageer
Reageer op: bezorgd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief