Bang voor (lymfeklier)kanker

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik ben een meisje van 13 jaar. In de herfstvakantie van 2015 kreeg ik last van pijn in mijn nek nadat ik lang in een verkeerde houding had gezeten. Ik ging voelen wn voelde al wel een soort verharding onder mijn huid zitten. Sindsdien heb ik soms 1 dag, een aantal dagen of een aantal weken last. Vorige maand kreeg ik weer pijn en ging ik voelen. Ik voelde onder mijn huid en ik voelde een knobbel. Je kunt hem ook goed voelen als ik mijn nek een beetje draai, dan voel je een bobbel. Hij is iets groter dan een knikker en ik weet niet of hij groeit. Ik kan hem wel bewegen en hij voelt glad aan. Hij zit vast aan iets, maar niet aan mijn huid. Hij zit rechtsboven. Ik denk er nu elke dag aan. Nu knak ik mijn nek heel vaak. Twee weken geleden ben ik naar de dokter geweest en die zei dat het gewoon een opgezette lymfeklier was. Ik ging in mijn hele nek voelen en ik voelen wat bobbeltjes ter grote van een geplette erwt. Verder heb ik eigenlijk niet echt andere klachten. Ik ben heel bang voor kanker. Herkent iemand dit? Weet iemand wat dit kan zijn en of dit kanker kan zijn?

    Anoniem

    Reageer
    #2

    Met kanker heeft dat niets te maken. Het is gewoon een lymfeklier. Die hoort daar te zitten en is onderdeel van het afweersysteem van het lichaam.
    Je moet allen stoppen met het knakken van je nek. Dat is echt niet goed. Dat is slecht voor je gewrichtsbandjes van je nekwervels.

    Reageer
Reageer op: Bang voor (lymfeklier)kanker


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief