longkanker , uitgezaaid

  • #1

    heyhey,

    mijn oma is 3 maanden geleden gestorven aan longkanker.
    het is alleen op een rare manier bij haar uitgezaaid.
    ik begin even vanaf het begin.
    ze had een piepklein vlekje op haar ene long dus vlak daarna is hij verwijderd en bekeken. het was dus kwaadaardig. de arts zei:'de operatie is goed gekomen en alles hebben we kunnen verwijderen. nu volgd er een aantal chemokuren maar grote kans dat alles goed komt het was erg klein de tumor '.
    oke dus wij hadden weer hoop en na de laatste chemokuur volgde er weer een scan. alles was goed! zo goed als genezen ging ze weer door het leven.maar na een half jaartje begon ze epileptische aanvallen te krijgen en is ze in het ziekenhuis beland. wij dachten eerder een Tia. maar op de scan was te zien dat ze allemaal kleine tumoren had zitten dus dat de longkanker uitgezaaid was. alleen meestal zaaid zo een kanker via de lymfeklieren en bij haar waren ze schoon. het komt dus niet veel voor dat zo een kanker dir-rect naar de hersenen uitzaaid. maargoed ze heeft nadat het bekent was nog 7 maanden kunnen leven en is op 04-07-10 in slaap gebracht doordat ze erg veel lijdde en is op 06-07-10 rustig gegaan....ik vraag me af of jullie iemand kennen die dit ook zo heeft moeten meemaken?

    Reageer
    #2

    HOi, gecondeleerd nog
    Ik heb op dezelfde amnier mijn vader verloren.
    Hij was pas 55 jaar.
    een plek van 6 cm op de longen die verdacht was onderzoek, positief poortwachter allemaal schoon.
    Op de lijst voor operatie.
    een dag later zakt mijn pa ineeen wij met spoed naar ziekenhuis.Bleek dat er meerdere kleine tumoren in de hersenen zaten. 5 maanden ;later is mijn vader overleden.

    Reageer
Reageer op: longkanker , uitgezaaid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief