Dokter.nl

Bel met medische vragen of voor advies Dokter.nl
Tel: 0900-1992 (€ 0,9 p/m)
 Klik hier voor info en beschikbaarheid
Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij

Antwoord discussie: Pijn bij borstbeen + ribben, kan dit kanker zijn??

Het Forum is niet bedoeld ter vervanging van een medisch consult.
Neem bij een medische noodsituatie altijd contact op met uw (huis)arts of bel 112!
Uw naam of alias
Forumcode
Bericht
Vergroot /  Verklein
Bijlagen
Beveiligingsvraag

Discussiegeschiedenis van : Pijn bij borstbeen + ribben, kan dit kanker zijn??

Toon max. de laatste 7 berichten - (Laatste bericht eerst)
13 jun 2015 21:27 #

Anoniem

's Profielfoto

ik bedoede galstenen en galblaas,...
13 jun 2015 21:25 #

Anoniem

's Profielfoto

ik had een paar jaar geeden ook pijn onder de borsten ribben,maar ik hd ook last van mijn maag,dacht eerst dat t spierpijn was,door de zwarre dozen die ik toen verzette,maar na onderzoek bleek dat ik gastene had,..at had ik dus heemaa niet verwacht,maar heb daarna geen last meer gehad,ndat de gasten en de gabaas toen is verwijderd,,
19 mrt 2015 23:29 #

Anoniem

's Profielfoto

Ik denk spontaan aan een reactie op één of andere antibiotica... Nam of neem je bepaalde medicatie die een nevenwerking kan geven?
23 jan 2015 22:56 #

Anoniem

's Profielfoto

Hoi, kijk eens naar SCCH. Dit is een zeldzame afwijking aan borstbeen en komt weinig voor. Ik heb er jaren last van gehad voor er een diagnose werd gesteld. Een van de kenmerken is ook pustels aan handpalmen en voetzolen.
06 dec 2014 22:46 #

Anoniem

's Profielfoto

Ik heb ook pijnaan mijn borstkas van boven en ik ben al naar de dokter geweest en die zij da ik moet vermageren da ik veel te dik ben
09 apr 2014 23:11 #

Anoniem

's Profielfoto

niet te veel opzoeken op het internet maakt je nog meer onzeker best naar een specialist gaan deze kunnen het vaststellen na het nodige onderzoek. heb zelf ook zeer veel last gehad en gaan zoeken op internet, niet goed bezig de meeste krijgen verkeerde informatie of gaan zelf een diagnose stellen laat dit aan de artsen over zei hebben hier ervaring mee.
20 jan 2014 21:24 #

Anoniem

's Profielfoto

heb dit ook al enkele weken en ben naar de huisarts geweest. kon ook niet goed liggen op mijn linkerzij. de huisarts heeft foto's laten maken en die wijzen op een lichte longontsteking. begin nu ook pijn in middenrif en achter in de rug te krijgen. er was een donker plekje op de foto te zien. neem geen antibioticakuur omdat ik dit vorig jaar ook al had om deze tijd. ik heb er dus op gestaan om naar een longarts te mogen gaan om die voor de zekerheid te laten kijken naar de foto's. wil zeker zijn dat het een lichte longontsteking is of dat het iets anders is. ik zou dus naar de huisarts gaan als ik jou was want een longontsteking merk je niet altijd.

Vind Dokter op