Dokter.nl

Bel met medisch en persoonlijke vragen onze zorgprofessional (geen arts)
Tel: 0900-1992 (€ 0,9 p/m)
 Klik hier voor info en beschikbaarheid
Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij

Antwoord discussie: Middenrif kramp

Het Forum is niet bedoeld ter vervanging van een medisch consult.
Neem bij een medische noodsituatie altijd contact op met uw (huis)arts of bel 112!
Uw naam of alias
Forumcode
Bericht
Vergroot /  Verklein
Bijlagen
Beveiligingsvraag

Discussiegeschiedenis van : Middenrif kramp

Toon max. de laatste 7 berichten - (Laatste bericht eerst)
20 feb 2015 16:52 #

Tandor

Tandor's Profielfoto

Is er ook al eens gekeken of je wellicht een breuk in je middenrif hebt?
20 feb 2015 15:27 #

Anoniem

's Profielfoto

Al tientallen jaren loop ik met hetzelfde probleem. Een stekende pijnin mijn middenrif. Dat komt in eens aanzetten, waarbij urenlang op en af ontzettende pijnlijke steken krijg. Het enigste wat helpt is rustig worden, gestrekt op bed gaan liggen en oxazepam naar binnen werken om zo te kunnen slapen. Dit kan soms dagen achter elkaar doorgaan, soms zitten er maanden lang tussen en heb ik er geen last van. Ik ben al bij allerlei doktoren geweest, verschillende huisartsen, ziekenhuis, specialisten, osteopaten, maar geen van allen weten ze wat het is. Het voelt als galstenen, maar dat is het niet. Dan gooien ze het op stress en leer er maar mee leven. Lekker makkelijk, maar als de pijn er is, kun je niets meer. Ik heb me zelfs ooit in slaap gehuild van de pijn. Zal ook wel de onmacht zijn....herkenbaar voor iemand? Gr Jesz
26 mei 2014 18:21 #

Anoniem

's Profielfoto

ik werd vanmorgen wakker met pijn tussen mn borsten , dacht ook kramp . na n poosje rechtop zitten werd het minder ,ging t over maar heb nu n heel beurs gevoel daar .
02 sep 2013 13:07 #

margo

's Profielfoto

alvleesklierontsteking
20 aug 2012 09:38 #

Mancho Blom

's Profielfoto

Ik heb vorige week op een gegeven moment last van spieren in mn rug gekregen (dacht ik), heb ik wel vaker last van en dat gaat dan na n paar dagen over. Maar in de loop van de week werd het steeds erger en was het zo dat ik, bij het diep inadememen idd spierpijn kreeg en hoorde/voelde ik geborrel in mn rechterlong. Toen vond ik het tij d om naar de dokter te gaan, zij ook luisteren naar mn longen maar hoorde niets en natuurlijk ook gevraagd wat mn klachten waren maar kon niets vinden. Ik kreeg een verwijskaart om bloed te laten prikken (nog geen uitslag overigens) dit was afgelopen vrijdag. Zaterdag werd op een gegeven moment de pijn zo hevig dat ik naar de huisartsenpost in het ziekenhuis bent gegaan, de dokter daar beweerd dat ik een kneuzing in mn middenrif hebt...goed...maar nu het vreemde hij schrijft mij diclofenacnatruim (arthrotec 75) voor..een onstekingsremmer?!. Daar moet ik zo dusdanig veel van slikken i.c.m. paracetamol om de pijn te verlichten..ongekend. Dus vandaag maar weer een afspraak met mn huisarts voor evt. andere pijnstillers en/of mischien andere diagnose gezien de medicijnen.
09 mei 2012 14:24 #

rob k

's Profielfoto

ik ben dus niet de enige die deze krampen heeft. Het bepaald erg mijn dagelijkse gang van zaken. ademhalen doet zeer, pijn op de schouderbladen, zweten als een otter, niet kunnen praten. na een kwartier zakt het weg, merk dat het erger wordt als ik zenuwachtig ben of honger heb. dacht dat het bij komt vanwege grote littekens en verklevingen in mijn buik
07 feb 2011 11:56 #

Jessica

's Profielfoto

Hi, ja dat dacht ik dus ook al. Vanmiddag bel ik de praktijkondersteuner om te vragen of het wat met mijn astma te maken heb. Aangezien ik nu al meer dan 24-uur constante pijn heb in mijn zij/onder mijn borst... Maar iig bedankt!

Vind Dokter op

Dokter.nl is lid van: Dokter.nl is lid van DDMA