Kortademigheid

  • #1

    Hoi allemaal,

    Ik heb sinds 2 weken last van kortademigheid. Ik was die week daarvoor een klein beetje verkouden, maar verder niks ernstigs.

    Daarnaast heb ik al 2 jaar heel veel last van mijn maag. Ik heb alle mogelijke onderzoeken voor mijn maag al gehad en hier kwam elke keer niks uit.Ik zal er dus mee moeten leren leven dat ik vaak last heb van maagpijn.

    Nu even terugkomend op die kortademigheid. Ik ben vorige week vrijdag (5 februari) naar de dokter geweest met mijn kortademigheid klachten. De dokter heeft geluisterd en zei dat hij niks hoorde en dat mijn longen verder schoon waren. Toch blijf ik last houden van kortademigheid. Vooral in rust toestand heb ik er last van. Soms heb ik daarbij ook last van steken op de borst of het hart. Kan niet goed onderscheiden of het nou het hart is of de borst. Ik maak me wel een beetje zorgen omdat het niet minder word, maar ik niet voor elk wissewasje naar de dokter wil gaan.

    Zijn er hier mensen die misschien enig idee hebben wat dit kan zijn?

    Reageer
    #2

    Je klachten lijken heel veel op hyperventilatieklachten.
    Doe eens de test op:
    http://www.dokter.nl/index.php?option=com_hyperventilatietest

    Reageer
Reageer op: Kortademigheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief