Ademnood na verslikking

  • #1

    Hallo,

    2 dagen geleden nam ik mijn anticoceptie in. Meteen moest ik heel veel hoesten, ik werd rood en raakte in paniek. Na 2 minuten was het nog steeds niet over en begon ik overtegeven. Dit heeft eigenlijk de hele nacht geduurd.

    De volgende dag had ik het benauwd, een drukkend gevoel op mijn borst en ik maakte piepende geluiden als ik inadhemen. Ook had ik koorts en had ik het gevoel dat de pil nog in mijn luchtpijp zat ( de hele dag hoesten). Ik probeerde mezelf gerust te stellen met de gedachte dat het gewoon een gevoel was dat de pil er nog zit.

    Vandaag werd ik wakker met nog steeds koorts (39,5) en met alle andere dingen waar ik de vorige dagen ook last van had.

    Is het misschien mogelijk dat de pil toch vastzit in mijn luchtpijp of is het echt gewoon een gevoel? Heeft iemand hier evaring mee?

    Reageer
    #2

    Dat is moeilijk te zeggen....Dat kan alleen maar met een onderzoek worden vastgesteld.
    Het kan natuurlijk zijn dat het samenloop van omstandigheden is en je nu de griep hebt...als de klachten aanhouden of erger worden toch maar even naar de dokter

    Reageer
Reageer op: Ademnood na verslikking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief