Beklemmend/drukken gevoel rechter borst(kas)

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik hoop dat dit iemand bekend voor komt en me hiermee kan helpen.

    Ik ben een vrouw (meisje) van 20 jaar oud. Sinds een aantal jaar heb ik last van neuspoliepen (ze waren in 2013 verwijderd, maar zijn nu weer terug gegroeid: ze zijn gelukkig nu wel kleiner). Ik heb ook astma, maar die is niet zo ernstig.

    Sinds een paar maanden heb ik last van een aantal vreemde klachten. Ik heb namelijk regelmatig last van een beklemmend/drukken gevoel op mijn rechterborstkas en die pijn die begint meestal vlak onder mijn oksel of echt op de plek van mijn borstbeen. Daarnaast heb ik ook last van pijnlijke steken in mijn borst. En ja er komt nog meer (her valt echt niets aan te rijmen): ik krijg het regelmatig opeens heel warm en dan loop ik echt HEEL rood aan. En er komt nog meer... Tijdens het slapen moet ik meestal heel erg slapen en mijn moeder zegt dat ze echt bang is als ze me ziet slapen: Ongeveer elke vijf minuten stuiptrekkingen, onrustige gesloten ogen en dat het lijkt alsof ik aan het stikken ben. Ik voel me ook bijna nooit uitgerust, hoeveel ik ook slaap.

    Mijn longen klinken keurig volgens de huisarts, mijn longfunctie is ook keurig volgens de longarts en ik denk ook echt niet dat al mijn klachten door de neuspoliepen komen, want een aantal jaar terug waren ze VEEL groter en toen had ik al deze klachten niet.

    Ik had echt geen idee bij welk onderwerp ik deze post moest plaatsen dus ik heb het maar ergens neergezet.

    Alvast heel erg bedankt voor de hulp.

    Reageer
    #2

    Misschien is het goed om de huisarts te vragen om een slaaponderzoek.

    [quote]Tijdens het slapen moet ik meestal heel erg slapen[/quote]wat bedoel je hiermee?

    Reageer
    #3

    Oeps, dat was een hele grove typefout: beschouw maar als niet gezien. Misschien is dat wel een idee. Ik weet alleen niet of de rest van mijn klachten daar dan vandaan komen. Nog een bezoekje naar de huisarts dan maar.

    Reageer
Reageer op: Beklemmend/drukken gevoel rechter borst(kas)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief