TBC!

  • #1

    Hallo,
    Ik heb namelijk een groot probleem wat mij erg bang maakt. Ik had namelijk 2 maanden geleden een werk gevonden in een rusthuis. Maar om daar te mogen werken moest je eerst een medische onderzoek laten doen. Wel, heb ik gedaan. Ze hebben me een spuitje op mn arm gegeven. Een tuberculine test. Als het rood , dik werd en ging jeuken betekende het dus dat je besmet bent geraakt door iemand die tbc (tuberculose) heeft. Na een paar dagen was het idd zoals beschreven.
    Ben naar de longarts gegaan heb fotos laten nemen van mijn longen,, en ja, het bleek dus dat ik een 'latente' tuberkel in mijn longen heb zitten. Nu het was toen (2 maanden geleden) een slapende cel/bacterie. Maar k neemde mijn voorgeschreven pillen niet in omdat het me zieker en zieker maakte. Kweeg namelijk al 45. Het zijn hele zware pillen. Nu krijg ik laatse 2 dagen bloed uit mijn mond. Ik hoest meer en meer. Ben vaak misselijk, en ik word x-tal keren 's nachts zwetend wakker. Nu ik ben een meisje van 18 jaar. Ik ben bang dat het actief is geworden of dergelijke. Hoe kan ik dat te weten komen? Ik maak me zorgen en ben verschrikkelijk bang. Iemand raad?

    Reageer
    #2

    Je had dus eigenlijk gelijk je huisarts of de longarts moeten bellen. Als je nog steeds bloed hebt met hoesten, dan moet je alsnog de dokter van wacht bellen!!!
    Maar morgenochtend meteen je huisarts of longarts!

    Reageer
Reageer op: TBC!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief