Raar geluid in rechterlong

  • #1

    Hallo,

    Ik had een vraagje, ik ben een paar weken geleden erg verkouden en ook ziek geweest. Dat is nu over. Maar sinds vorige week heb ik ook een raar, knisperend/kreunend geluid in mijn rechter long tijdens diep in- en uitademen. Ben dus afgelopen dinsdag naar de dokter geweest. Mijn zuurstofgehalte was normaal evenals mijn temperatuur etc. Helaas toen de arts naar mijn longen ging luisteren had ik ineens geen last van het rare geluid in mijn rechter long. De arts kon dus niets vaststellen. Aangezien ik er nu nog steeds last van heb vroeg ik mij af of iemand mij misschien raad kan geven/weet wat het is... Ik heb tevens vorig jaar een longontsteking gehad. Ik heb zelf ook al rondgekeken op het internet maar kwam niks tegen wat er echt op lijkt. Ik ben niet benauwd, kortademig en heb geen koorts. Heb echt alleen last van dat rare geluid. Ik sport meerdere malen per week en heb dan ook geen last van kortademigheid.

    Grt Nino, 16 jaar

    Reageer
    #2

    Het is de vraag of het een long is of een bronchi. Maar daar zou dan de huisarts naar kunnen luisteren. Vervelend dat je het op dat moment niet had.
    als het geluid er weer is, ga dan toch nog maar een keer naar de huisarts.

    Reageer
    #3

    Beste Nino,

     

    Intussen , 6 jaar later , heb je hier nog last van ?

    Wat was het uiteindelijk ?

    Gtjs

    Reageer
Reageer op: Raar geluid in rechterlong


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief