Pijn bij inademen en daardoor kortademig

  • #1

    Hallo,

    Afgelopen maandag avond heb ik sinds lange tijd weer is gefitnesst. Dindsdag ochtend werd ik echter wakker met een pijn met ademhalen aan de rechterkant achter de ribben. Toen het erger werd heb ik besloten om woensdag naar de huisarts te gaan, hij wilde een klaplong uitsluiten en ik ben naar het ziekenhuis gegaan om een longfoto te maken. Vanmorgen belde ik voor de uitslag, een klaplong is het niet wat het wel is wordt dinsdag door mijn eigen huisarts verteld. Ze vertelde dat ik me geen zorgen hoefde te maken maar dat ze wel iets geks hadden gezien wat ze verder willen onderzoeken. Ik zal nu dus ook weer door verwezen worden naar het ziekenhuis. Ik ben 21 jaar rook en maak me nu dus best wel zorgen wat het is, het ergste gaat door je hoofd natuurlijk. Iemand een idee?

    Reageer
    #2

    Ik kom alleen op een longembolie http://www.hartwijzer.nl/Longembolie.php maar dat hoeft het natuurlijk helemaal niet te zijn. Ik ben ook maar een leek. Wel raar dat je arts aangeeft dat er iets mankeert, maar je dan niet meer info geeft. Laat je weten wat de uiteindelijke uitslag is?

    Lola

    Reageer
    #3

    Ben benieuwd wat er uit gaat komen.
    In ieder geval mag je er vanuit gaan dat het inderdaad niet ernstig is. Anders lieten ze je niet tot dinsdag wachten. Overigens bij een longembolie zouden ze je met spoed hebben opgenomen. Ik zou me vooralsnog maar niet te veel zorgen maken.

    Reageer
Reageer op: Pijn bij inademen en daardoor kortademig


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief