moeilijker ademhalen

  • #1

    hallo,

    Ik heb sinds 3 dagen dat ik soms opeens voor ongeveer 20 minuten moeilijker adem. Ik weet niet of dit komt door stress dat ik heb of mijn longen. Het is me wel opgevallen dat als ik water drink het veel makkelijker gaat. Ik heb ook soms een knorrend geluid uit mijn slokdarm van mijn maag.
    Kan iemand mij alsjeblieft helpen?
    Ik ben 17 jaar en heb 1 jaar gerookt

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je irritatie van het slijmvlies hebt van de slokdarm, mogelijk veroorzaakt door stress hetgeen verhoogde maagzuurproduktie geeft hetgeen dan weer de irritatie van de slokdarm geeft met de door jou aangegeven klachten. Je hoeft je geen zorgen te maken. Probeer de stress te verminderen, en eet niet te veel en ook niet te vette spijzen. Verder geen koolzuurbevattende dranken. Verder lijkt het mij ook niet onverstandig te stoppen met roken. (goed voor je gezondheid en je portemonnaie!).

    Met vriendelijke groet, Bram

    Reageer
Reageer op: moeilijker ademhalen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief