Kortademig druk op de borst

  • #1

    Haai !
    Ik ben een vrouw van 22 jaar met hyperventilatie.
    Vorige week maandag zat ik inde auto en had een soort druk op m'n borst, alsof er iets vast zit. Ik verder rijden en ja hoor het werd alleen maar erger. Gestopt (ik was gelukkig met een vriendin) en proberen op adem te komen. Dit lukte niet dus toch maar de huisartsenpost gebeld en gevraagd om eventueel langs te komen. De dokter vond de klachten zoveel op een hartinfarct lijken dat ze een ambulance hebben gestuurd. Hartfilmpje gemaakt, was helemaal goed. Bloeddruk was helemaal goed. Dus weer naar huis met de boodschap dat het stress is. Volgende dag naar de dokter en daar kreeg ik hetzelfde te horen en dat de druk komt van me slokdarm die spastisch aan het doen is. Zaterdag weer aan het werk gegaan maar de druk is niet weg en ben licht in mijn hoofd. Dus ik zaterdagmiddag toch weer huisartsenpost gebeld maar ik mocht niet komen want het is hyperventilatie zeggen ze daar. Dus nu kom ik gewoon niet verder en wordt van het kastje naar de muur gestuurd door de huisartsen. Terwijl ik doodsbang ben dat er wat met me aan de hand is. Weten jullie misschien wat het zou kunnen zijn en eventueel wat ik eraan zou kunnen doen ? Alle hulp is welkom.

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Hoi

    Ik herken je verhaal ik loop er zelf al zeker bijna 10 jaar mee.
    En ook ik wordt van het kastje naar de muur gestuurd zonder enige echte verklaringen.
    Wat de angst alleen maar erger maakt dus ook de klachten.
    Ik zou net als ik doen gewoon blijven gaan.
    Je eigen niet af laten werpen want daar zijn ze de laatste tijd heel goed in.

    Hoop dat het al wat beter met je gaat

    Groetjes Claudia

    Reageer
    #4

    Je kunt met je klachten naar de fysiotherapeut. Er zijn speciale oefeningen voor mensen die lijden een hyperventilatie. Daarnaast is een bezoek aan een psycholoog ook een mogelijkheid.

    Reageer
Reageer op: Kortademig druk op de borst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief