Pijn in de longen, 18

  • #1

    Ik ben een meisje van 18 en heb sinds kort hele pijnlijke steken op mijn borst, ik weet niet hoe ik het moet omschrijven, maar het lijkt net alsof mijn longen verkrampen. Ik heb ook het idee dat ik bij het inademen soms niet voldoende zuurstof binnen krijg.
    Weet iemand wat dit kan zijn?

    (Geen Hyperventilatie, heb dit gehad, en dat is een heel ander gevoel)

    Reageer
    #2

    Beste,
    Het kan een luchtweginfectie zijn. Ga even langs bij de huisarts. Die kan naar je longen en luchtwegen luisteren. Is het een infectie kun je er een kuurtje voor krijgen.

    Reageer
    #3

    Ik ben een jongen (13) ben 172cm en weeg 52.1 kg ik heb sinds 2 weken bij mijn voetbal training op dinsdag erge steek. 1 week geleden was het rond de hart streek en ging door naar onder mijn oksel.
    Deze week echter, had ik last van (waarschijnlijk) mijn mild en net onder het midden van mijn borstkas en net boven het nmidderif weet iemand wat dit is of wat hier tegen helpt?

    Reageer
    #4

    Dat is zonder onderzoek moeilijk te zeggen. Als de klachten aanhouden ga dan even naar de huisarts.

    Reageer
Reageer op: Pijn in de longen, 18


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief