last tussen de schouderbladen

  • #1

    Hallo iedereen, sinds afgelopen vrijdag heb ik erg veel pijn tussen mijn schouderbladen. Ik rekkte me eigenlijk een beetje uit en toen schoot het er zo in. Er is toen een beetje overheen gemasseerd en ik voelde me daarbij heel erg draaierg worden en misselijk, daarna ging het wel weer. Ik heb daarna ook nog 1 uurtje gesport en met name toen had ik eigenlijk helemaal geen last.

    De volgende dag zaterdag werk ik wakker en had ik zeker nog veel pijn tussen mijn schouderbladen. Voornamelijk als ik mijn heup draai, dus ook met schouders. Sinds zaterdagavond straalt de pijn ook door naar mijn oksels voornamelijk aan de linker kant.

    Nu zondag ochtend werd ik wakker en heb ik nog steeds er veel pijn ook met naar achter kijken. Maar nu is er weer wat nieuws bij gekomen want als ik diep ademhaal doet dit ook veel pijn aan mijn borst/borstbeen.

    Heeft dit misschien wat te maken met mijn longen? Ik ben hier benieuwd naar, het kan ook gewoon een spiertje zijn maar dan hoop ik dat het deze week overgaat. Iemand misschien een idee van deze klachten?

    Liefs Stacey (17)

    Reageer
    #2

    Ik denk ook dat het een spiertje is dat je verrekt hebt. Warm houden en eventueel rode tijgerbalsem smeren. Mocht het met een paar dagen niet beter gaan, ga dan even langs de huisarts.

    Sterkte

    Reageer
    #3

    Hoe gaat het nu met je?

    Reageer
Reageer op: last tussen de schouderbladen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief