Erg benauwd, gevoel door rietje ademen, druk/steek op borst

  • #1

    Beste personen die dit lezen en mij hopelijk kunnen helpen!
    Ik heb sinds afgelopen Zondag hele erge last van benauwdheid, een gevoel alsof ik door een rietje adem, niet kan doorademen alleen heel kort, en redelijk snel adem, maar ook druk/steek op de borst (de druk/steek zijn ''aanvallen'' die een uur of iets langer duren)
    Ik ben al naar de huisarts geweest en naar de cardioloog, kreeg een hartfilmpje en het basis onderzoek en een long foto.. hier hebben ze niks op gezien, het is ook geen hyperventilatie dat heb ik best vaak gehad als ik dan afleiding had of heel relaxt weer was ging het wel weer goed.. of wat ademhalingsoefeningen.. ik zit hier erg mee omdat ik het nauwelijks volhoud zo, ik hoop dat iemand misschien tips heeft, een mogelijke oorzaak.. of misschien zelf ervaring met deze klachten?

    alvast heel erg bedankt
    groetjes Kayleigh

    Reageer
    #2

    Asthma?

    Reageer
    #3

    Hoihoi,

    ik heb hier ook vaak last van.
    Toen ik naar de dokter ging gaf hij aan dat je dan waarschijnlijk een verkeerde beweging hebt gemaakt hebt. Dit heeft dan weer met je ribben te maken. Misschien ooit een keer verkeerd getild en dan blijft dat een zwakke plek. Het gaat ook als je rustig gaat zitten na een tijdje vanzelf weer weg. Het is inderdaad erg vervelend maar weinig aan te doen. Ik hoop dat je er wat aan hebt. Groetjes.

    Reageer
    #4

    uit Dedemsvaart hoe is het nu dan

    Reageer
Reageer op: Erg benauwd, gevoel door rietje ademen, druk/steek op borst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief