help al maanden hoesten,

  • #1

    hallo,

    Ik ben 3 maanden begonnen met hoesten het was eerst een soort keelontsteking dacht ik maar dat bleef langer dan 2 weken opeens was het een rare hoest en tot overgeven toe elke dag weer. Toen dat na 10 dagen niet over was ben ik naar huisarts geweest en heb ik bloedgeprikt ze zeiden kinkhoest maar er is niks uit gekomen, allemaal pilletjes anthiobiotica gehad maar niks hielp, daarna weer bloedgeprikt maar weer kwam er geen kinkhoest uit.Ook heb een longfoto gemaakt maar daar was geen afwijking op te zien. Nu is dat al weer maand geleden en ik hoest nog steeds met slijm en heel benauwd en verschrikkelijk moe en vaak ziek wat ik normaal nooit had.. Kent iemand dit? Wat kan ik eraan doen?

    dankjewel alvast

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    hey ik herken dit. ik hoest al goeie 4jaar. bijna elke dag slijm overgeven of door hoesten keert min eten ook terug. heb al allerlei allergie testen gehad telkens negatief. de ene dokter zegt dat het van hyperventileren de ander ongecontroleerde astma , nog een ander zegt dat het mijn longblaasjes niet tegen de lucht kan. daarnaast heb ik continu pijn op mijn borstkast en heel mijn rechterkant van min lichaam. mijn hart plaat slagen over. neem medicatie niets helpt. ik ben zelf pas 26jaar geworden. ben naar leuven gent roeselareen kortrijk geweest. weet geen raad meer. telkens wordt je met je rug tegen de muur gezet.

    Reageer
    #4

    Google eens acupunctuur en hoesten...

    Reageer
    #5

    Hoesten doe ik al jaren Een heel circuit doorlopen maar..geen resultaat O ja wordt er gezegd Overgevoelige luchtwegen! Pufje voor 'smorgens en 'savonds en Ventolin voor een inspanning
    Extra Codeine !! Dat geeft soms wat rust!
    Er is en kliniek in Zwolle gespecialeerd over hoest heb ik ooit gelzen in een blad! Een alternatief misschien?

    Reageer
    #6

    ik ben een volwassen vrouw hoest al vanaf begin April,vreselijke aanvallen tot overgeven aan toe bij bloedprikken is uitgewezen kinkhoest De dokter vind het nu ook dat het te lang duurt stuurt me nu naar de longarts,wie weet raad???

    Reageer
Reageer op: help al maanden hoesten,


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief