Steek in mijn borst, last van mijn ribben en moeilijk slapen

  • #1

    Ik heb zins een aantal weken last van een steekende pijn in mijn borst en last van mijn ribben. zins een week of twee is mijn slaap achteruit gegaan en loop ik zeer vermoeit rond op mijn werk. Een jaar geleden ben ik aangereden door een auto toen heb ik een hele tijd last gehad van mijn ribben ook gewoon bij het ademen. ik ben hiermee wel gelijk naar de dokter geweest maar die zei dat ik terug moest komen als het erger wordt. Nou is mijn pijn grens ook wel aardig hoog en stel daarom een bezoek aan de dokter sneller uit.

    Heeft iemand enig idee wat ik hier aan kan doe?
    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    dit zal een probleem worden. ik heb door een knakval (door werkzaamheden viel ik tussen mijn vrachtwagen en een goederen wagon met mijn rug op de ijzeren rand )klapte zo naar beneden, kreeg nog een kist van 80kg na en heb toen een tijd zo gestaan tot ik weer bij mijn positiven kwam.een jaar later kreeg ik zoveel rugpijn en borstpijn dat ik mijn werk niet meer kon doen. ben in tig ziekenhuizen en allerhande behandelaars geweest, maar niets heeft geholpen. altijd kreeg ik te horen: slijtage! je ziet er atletisch uit dus.
    van de meeste gezichten kon je aflezen (het zit tussen je oren). veel sterkte toegewenst!!!.

    Reageer
    #3

    @Femke, ik ben geen arts maar ik zou toch eens een fysio raadplegen en misschien een chiropractor.

    Reageer
    #4

    Ik denk ook dat het geen kwaad kan om je huisarts eens te bezoeken. Hij kan je bloeddruk ook controleren.

    Sterkte

    Reageer
    #5

    Nou mensen ik ben vandaag naar mijn huisarts gegaan.
    Hij zei dat het met mijn spieren had temaken en dat hij er niks aan kon doen, meer kon hij ook niet vertellen dus nu ben ik nog niks wijzer over de stand van zakken.

    Reageer
    #6

    Wat een onzin, jij voelt toch dat je pijn hebt en niet optimaal functioneert. Ga terug naar je huisarts en laat je doorverwijzen naar een chiropractor, desnoods een acupuncturist. Houd je ons op de hoogte?

    Laura

    Reageer
    #7

    Heej mensen,
    Ik heb nu een week vakantie gehad en moest nu de hele week weer werken!
    De pijn in mijn borst is erger geworden en ik heb er ook meer last van maar omdat ik zondag weer met vakantie ga en morgen nog moet werken heb ik geen tijd meer om naar de dokter te gaan!
    Na mijn vakantie ga ik zeker weer naar de dokter en laat jullie wel weer weten wat hij heeft gezegt.
    Groetjes

    Reageer
    #8

    Heej mensen,
    Nou vakantie zit er weer op maar heb niet echt vakantie kunnen houden heb me 1 week ziek gemeld op het werk.
    Ik ben wel naar de dokter geweest maar niet voor mijn ribben en mijn hart. Maar voor mijn hoofd op de hechtingen er uit te laten halen. Want ik was flauwgevallen en ben tegen een tafel ofzo aangevallen en kreeg toen dus drie hechtingen in mijn hoofd maar ze zijn er nu uit en het gaat al een stuk beter dan de eerste twee weken dus veel vakantie heb ik niet gehad.
    Maar ik heb naar dat ik heb gevallen een week last gehad van mijn ribben maar dat is nu helemaal over en ik heb ook geen last meer van mijn hart gehad. Dus ben nu nog niet van plan om naar de dokter te gaan want ze kunnen er toch niks mee als ik er geen klachten meer over heb.
    Groetjes

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    @Femke, ben je door jouw klachten flauwgevallen? Ben je niet gewoon overwerkt? Heeft de HA wel je bloeddruk gemeten? Eet en leef je verder gezond?

    Lana

    Reageer
    #10

    Nee ik ben niet door mijn klachten flauwgevallen ik was met een vriendin mee naar de dokter en kon er blijkbaar niet tegen (ze moest worden geholpen aan haar ingegroeide teen nagel). Voor de rest leef ik zeer gezond.
    Ik ben nu 18 jaar en ben ongerveer 1,79 lang en ik weeg rond de 55 kg. Ik werk meestal vier dagen in de week (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) van 9.00 tot 18.00. En ga naar de vakantie weer op de woensdag naar school.
    Ik eet vijf keer op een dag als ik moet werken twee tussendoortjes en twee maal brood en avond eten. Voor de rest drink ik ook rond de twee a drie liter per dag.
    Dus volgen mij kan het niet daaraan liggen!
    groetjes

    Reageer
    #11

    Fysiotherapie?

    Reageer
    #12

    Heej mensen,

    Ik heb de fysio dagelijks bij huis lopen maar het werkt niet echt!
    Groetjes

    Reageer
Reageer op: Steek in mijn borst, last van mijn ribben en moeilijk slapen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief