Voel me benauwd, moe, heb astma maar het gaat niet zo goed, help..

  • #1

    Ik heb voel me sinds drie dagen niet zo lekker, ben duf en moe en heb het heel erg benauwd, ook heb ik last van een zeurende pijn in mijn zij, borst en rug. En heb een hoofdpijn die maar niet weg gaat. Ik ben astmatische en neem gewoon mijn puffers in en de benauwdheid neemt dan voor een uurtje af. Ook heb ik last van paniekaanvallen, momenteel heb ik mijn ademhaling onder controle en doe ik ontspannings en ademhalings oefeningen en heb de aanvallen echt beperkt. Weet echt niet wat dit nu kan zijn. Iemand een idee?

    Reageer
    #2

    Hallo, ga terug naar je longarts en laat eens een longfunctie doen. Zo'n blaastest in zo'n glazen kast. Misschien moet je van medicijnen wisselen of van sterkte veranderen. Ben je wel onder voldoende controle van een longarts?

    Groeten

    Reageer
    #3

    Dankje voor het idee, de huisarts heeft nog nooit een extra controle gedaan, 1 keer op mijn aanraden maarja omdat ik dus doorzeurde, nu zit ik net bij een nieuwe huisarts maar die heeft er ook nog niks over gezegd. Ik ga morgen maar gelijk even een afspraak maken.

    Reageer
    #4

    Ik heb ook veel last, altijd in de maand juni ben ik slecht. Ook erg moe. Later in het seizoen wordt het minder

    Reageer
Reageer op: Voel me benauwd, moe, heb astma maar het gaat niet zo goed, help..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief