klaplong, VATS, weer klaplong

  • #1

    17 januari 2009, 24 dagen in het ziekenhuis en een VATS gehad. 3 dagen thuis en weer een klaplong resultaat 9 dagen ziekenhuis en weer naar huis.
    Maar nu, in het ziekenhuis vertelde zij mij dat ik een zeldzaam persoon was. Het komt haast niet voor dat je na een operatie weer een ingeklapte long krijgt. Nu na 4 maanden voel ik me steeds slecht. Heb veel napijnen (konstant) het gevoel is of mijn long los meehobbelt in het lichaam waardoor ik snel moe word, veel pijn aan heb. Ik kan dus ook weinig. Fietsen, autorijden, darten, aktief spelen met mijn zoon zoals voetballen stoeien gaat heel zwaar. Mag blij zijn dat ik het 5 min. vol hou.
    Tevens heb ik aan de kant waar ik geopereerd geen gevoel maar aan de buiten van het lichaam en er zit een bult net onder mijn ribbenkast, denk een vochtbal. De arts heeft er geen verklaring voor. Bij meerdere navragen stuit ik op hetzelfde probleem en dat is dat ik mee moet leren leven. JaJa. Het werk wat ik doe heftruckchauffeur kan ik ook vergeten heb nu beeldscherm werk voor 4 uur per dag en dat hou ik met moeite vol.

    Wie heeft er een soort gelijkend ervaring. vooral die bult maakt mij zorgen. Ik hou het in de gaten en wordt het erger of het gaat niet weg ga ik maar weer eens mee naar de dokten.

    Mailen mag ook [email protected]

    alvast bedankt

    Reageer
Reageer op: klaplong, VATS, weer klaplong


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief