pijn op borst, hoesten en pijn achter ogen

  • #1

    Hallo,

    ik ben Gerard en ben 19 jaar. Ik heb de laatste tijd erg veel last van een stekende pijn rondom de borststreek. Ook heb ik het gevoel een grote brok in mijn keel te hebben en voel ik me heel erg vermoeid.
    Ik ben met deze klachten naar de huisarts geweest, maar na kort te luisteren naar mijn longen en een bloedonderzoek bleek dat er niks aan de hand zou moeten zijn.

    De afgelopen maanden ben ik echter nogal verkouden en ben ik ook veel gaan hoesten (overdag veel gelig wit slijm ophoesten en 's avonds vaak een soort prikkelhoest die soms erg vreemd klinkt) en heb ik sinds kort ook veel pijn achter mijn ogen die erger wordt als ik voorover buk. Ook heb ik de laatste tijd op sommige momenten een heel duizelig gevoel waarbij ik soms denk dat ik op het punt sta om flauw te vallen.

    Na mijn eerste bezoek (zie hierboven) ben ik nogmaals naar de huisarts geweest, maar voel ik me eerlijk gezegd niet helemaal serieus genomen. Na snel te hebben geluisterd naar mijn longen concludeerde hij dat het waarschijnlijk een conditie-kwestie was en werd er weinig acht geslagen op mijn andere klachten..
    Ik blijf het gevoel houden alsof er toch iets niet helemaal in orde met me is (mijn grootste en misschien wel vreemde angst is om een of andere vorm van kanker te hebben, hoewel ik weet dat dat zeer onwaarschijnlijk is op mijn leeftijd) en mijn klachten lijken maar niet over te gaan.
    Ik voel me zo ongeveer de hele dag chagrijnig omdat ik de hele dag last blijf houden van mijn klachten, wat mensen in mijn omgeving ook aan me te lijken merken.

    Ik was opzich van plan om nog maar weer een keer een bezoek te brengen aan de huisarts, maar ik ben bang dat blijkt dat ik me gewoon aanstel en het allemaal niks voorstelt, vandaar dat ik het maar eens via dit forum probeer.
    Weet iemand waar mijn symptomen op kunnen wijzen en of het verstandig is om nog een keer een bezoek aan de huisarts te brengen?

    Bij voorbaat dank, Gerard

    Reageer
    #2

    Ik vind je klachten niet zorgelijk, en onderzoek door de huisarts heeft uitgewezen dat er geen ernstige oorzaak is.

    Het valt me wel op dat je je zorgen maakt, en ik begrijp niet waarop je dat baseert.

    Maak je je zorgen? Ben je angstig? Sta je meer dan anders onder spanning?

    Reageer
    #3

    Gerard,

    Ik heb meer dan half jaar last van pijn rondom borststreek, brok gevoel in keel, vermoeidheid, druk op voorhoofd en hierdoor word ik duizelig.
    Ik heb verschillende onderzoeken gehad, maar geen resultaat.
    Vorige week hebben ze nogmaals een rontgen gemaakt van mijn longen. Dinsdag krijg ik de uitslagen van de fotos.

    Als je klachten hebt,dan moet je dit melden bij je huisarts.
    Je kan beste een logboek van je klachten bijhouden n dit bespreken met je huisarts...

    Reageer
    #4

    Een klassiek verhaal van hyperventilatie! het zal natuurlijk wel wat anders zijn want de huisarts zal dit ook wel eerst gedacht hebben en hij doet niet voor niets aanvullend onderzoek. Sterkte, ik hoop dat het meevalt allemaal.

    Reageer
    #5

    Waarschijnlijk hyperventilatie inderdaad. Kun je echt van alles van krijgen.

    Reageer
    #6

    Wat dacht je van bij holteontsteking die kan zeker pijn achter de ogen veroorzaken.

    Reageer
    #7
    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: pijn op borst, hoesten en pijn achter ogen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief