Benauwd

  • #1

    Hallo,

    Ik heb een vraag mbt het volgende. Al een paar maanden ben ik ontzettend benauwd, zucht veel en adem bij via mond. De dokter vond het niets en zei dat het van de spanning kwam. Nu is het zo dat ik onzettend benauwd ben, verergert als ik lig of als het warmer wordt. Daarnaast heb ik een pijnlijke plek onder het middenrif(lijkt het meeste weg te komen.), last van de maag en een vreemd gevoel in de keel. Een ssort van brok en soms het gevoel dat de keel afgeknepen wordt en het gevoel dat je stikt. Dit verergert als ik ga liggen ivm buigen hoofd. In en uitademen is pijnlijk voor de buik. Bij inademen voel je net of je uit je vel knapt. De eetlust is minder geworden. Nogmaals bij de dokter geweest maar kom eogenlijk niet verder. Heb alleen omeprazol voor de maag gehad.
    Weet iemand wat dit is en wat ik er aan kan doen? Alvast mijn dank.

    Mvg

    An

    Reageer
    #2

    Ik zal nog een keer naar de HA gaan en vragen ofdat ik naar het ziekenhuis mag voor extra controle.

    Reageer
    #3

    Beste Laricha
    Hoe is dit verder verlopen?
    Is iig al n tijd geleden.
    Want ik heb dat nu eat joj beschrijft.. vooral dat benauwde en zo naar je maag gaat.. heel raar en moest ook steeds boeren.. gek heyy.
    In het begin werd by my soprt paniek attack gezegd..
    Hoop dat jij eruit en vanaf bent, hoor graag wat het is en hoe verholpen is svp. Dank je van Vrouwke

    Reageer
Reageer op: Benauwd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief