3 jarige lang onder water geweest, wat te doen?

  • #1

    Mijn nichtje van net 3 jaar is gisteren gaan zwemmen met haar vader en haar twee zusjes. Omdat mijn zwager met haar zusjes bezig was om de zwemvleugeltjes om te doen is hij de kleine uit het oog verloren. Na enkele minuten (kunnen er 3 tot 10 zijn, zei hij) zag hij haar in het zwembad onder water. Hij heeft er meteen eruit gevist en ze was helemaal slap. Toen heeft hij haar neergelegd en hard op haar borst gedrukt. Er kwam minimaal een liter water uit die kleine peuter. Omdat het daarna weer ging is hij verder niet naar het ziekenhuis gegaan. Vannacht kon ik er bijna niet van slapen, wat als ze zuurstof tekort heeft gehad? Moet ze niet alsnog vandaag naar het ziekenhuis voor controle?
    Het kan natuurlijk ook zijn dat ze minder lang dan mijn zwager denkt

    Reageer
    #2

    in het water heeft gelegen. Maar ik weet niet wat de complicaties kunnen zijn en of het zin heeft om nu alsnog een controle te laten doen.

    Reageer
    #3

    is die vader/moeder een zwakzinnige of zo,of gewoon dom?
    welke gek gaat er da niet acuut mee na het ziekehuis????

    Reageer
Reageer op: 3 jarige lang onder water geweest, wat te doen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief