Oorsuizen, druk op oor en hoge piep bij hard geluid

  • #1

    Hoi, in 2009 werd bij mij oververmoeidheid geconstateerd. Sindsdien heb ik als ik in bed lig last van licht oorsuizen. Sinds een maand of 4 is het oorsuizen van de 1 op andere dag erger geworden. Overdag bij voldoende geluid geen last maar als het heel stil is, is het oorsuizen duidelijk merkbaar. Nu is afgelopen woensdag mijn oor dicht gaan zitten, veel druk aan binnenkant oor alsof dit moet ploppen maar dat niet doet. Aan het einde van de dag en ook nu hoor ik daarbij ook een felle pieptoon bij harde geluiden. Ik ben ook hooikoortspatient maar deze klachten heb ik nog niet eerder gehad. Gek genoeg neemt de druk af in mijn linkeroor als ik ook op mijn linkerzijde lig. Iemand een idee of dit een (hooikoorts)verkoudheid is of dat er toch iets met mijn gehoor mis is?

    Reageer
    #2

    Het is mogelijk dat de buis van eustachius verstopt is. Of dat er vocht achter het trommelvlies zit. Dat kan een gevolg van een verkoudheid zijn. Ga met de klachten naar de huisarts en vraag eventueel een verwijzing voor de KNO arts.

    Reageer
Reageer op: Oorsuizen, druk op oor en hoge piep bij hard geluid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief