1 neusgat steeds dicht, niet steeds dezelfde

  • #1

    Beste,
    Begin maart werd ik heel erg verkouden, en heb toen ook heel lang neusspray gebruikt met xylometazoline ( ong. 4/5 weken ).
    Nu ben ik sinds 2 weken overgestapt op zoutoplossing neusspray, en het gaat wel iets beter maar er is nog steeds constant 1 neus gat dicht, soms de rechter, soms de linker.
    Hiervoor ben ik ook naar de dokter geweest, en een allergie test gedaan , en ik was niet allergisch, ook waren er geen ontstekingen aanwezig.
    Ik denk ook niet dat het mijn neus-amandelen zijn, aangezien ik voor de rest geen griep/koorts heb, en het neusgat wat dicht zit steeds afwisselt.
    Het is zelfs zo dat als ik s ’avonds in bed lig en op me linker oor lig, me linker neusgat dicht gaat en rechter neusgat open.
    En als ik op me rechter oor ga liggen, 5 minuten later me rechter neusgat dicht gaat en me linker neusgat open.

    Hebben jullie misschien advies?
    Alvast bedankt,
    Rob

    Reageer
    #2

    Het zou nog een gevolg kunnen zijn van de neusspray. Je slijmvliezen zijn nog steeds niet helemaal tot rust gekomen. Je zou een paar keer kunnen stomen. Dat wil nog wel eens helpen.

    Reageer
Reageer op: 1 neusgat steeds dicht, niet steeds dezelfde


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief