5 weken spoortjes bloed in snot.

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik hoeste wat bloed in het slijm, ik ben toen direct naar de longarts gestuurd, longfoto´s en een ct scan gehad daar kwam pectus en broncitus uit.
    Heb broncitus waarschijnlijk door het roken ( ben pas 24 ), maar beide ouders roken al me leven lang.

    Echter heb ik nu sinds een maand wat spoortjes bloed in het snot, uit beide neusgaten.
    Daarbij heb ik ook sinds bijna dezelfde tijd wat druk als ik hoest in het hoofd en wat oorsuizen wat verergerd na een avond muziek luisteren.
    Heb een ct scan van het hoofd gehad ivbm die hoofdpijn maar daar kwam ook niets uit.

    Het is maar heel weinig bloed vermengd in het snot en in de ochtend het meeste, ik heb al sinds we hier wonen bijna iedere ochtend met een verstopte neus wakker als het raam dicht heeft gezeten.

    Wat kan dit zijn?
    Mijn dokter, zegt dat ik volledig onderzocht ben, echter hoor ik ook dat ik een allergie kan hebben.
    Kan een huisarts hier niet op testen?

    Reageer
    #2

    In de regel wordt een allergie test in het ziekenhuis uitgevoerd. Je kunt de huisarts om een verwijzing daarvoor vragen.

    Reageer
    #3

    Bedankt Tandor, zal er eens om vragen.
    Gelukkig zijn de ernstige dingen uitgesloten dmv ct scan enz.

    Hopelijk kom ik hier snel vanaf.

    Reageer
    #4

    Bloed in snot ? Weleens gedacht aan je houtkachel of stokende buren? woon zelf in een omgeving waar het dagelijks stinkt naar houtkachelrook , er zijn regelmatig vuile rookpluimen waar te nemen met een vieze brandlucht.Ook ik heb regelmatig bloed in mijn snot.Wist niet waar het vandaan kwam en toen viel het kwartje.In rook van houtkachels zitten stoffen die de slijmvliezen behoorlijk irriteren en zo niet erger ook de longen, met alle gevolgen van dien. Die kachels mogen gewoon verkocht worden en er is niemand die in de gaten houdt wat er voor vervuiling uitkomt. Tegenwoordig stookt men ook de cv en boiler erop dus de meur gaat dag en nacht door als je pech hebt en 's zomers word je getrakteerd op rook uit tuinhaarden. Bij vieze stokers, er zijn er die er zelfs plastic in verbranden in zo'n kachel, kan je nergens terecht, ook niet bij de overheid alles mag hier. Het is gek dat mensen aan veel dingen denken maar zich niet (willen ) realiseren dat ze eigenlijk op een industrieterrein wonen door hun eigen stookgedrag.En dan maar vragen hoe je aan bloed in je snot komt (geirriteerde slijmvliezen ) of erger in je longen.Kijk een wat houtrook doet en gooi meteen die kachel de deur uit als je er zelf een hebt.veel mensen gaan ziek worden in dit land Zie ook : houtrookvrij.nl houtrook.com

    Reageer
    #5

    Meer informatie kunt u vinden op:

    http://www.platformhoutstook.nl (gaat binnen kort van start)

    http://www.houtrookoverlast.nl

    Reageer
Reageer op: 5 weken spoortjes bloed in snot.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief