Nek/schouderpijn, krakende nek, drukkende hoofdpijn, oorsuizen, p

  • #1

    Beste Dokter,

    Ik heb nu een aantal maanden last van een aantal klachten, die opeens opgetreden zijn. Ik ervaar een de hele dag een vervelende hoge piep in mijn rechteroor. Daarbij heb ik continue last van mijn schouders (pijnlijk vermoeiend gevoel dat ervoor zorgt dat het vermoeiend is om mijn hoofd op te houden, waardoor ik liever lig) en nek. Mijn nek kraakt als een gek als ik het beweeg! En daarbij heb ik de grootste deel van de dag last van pijn in mijn hoofd, met name gedeelte vanaf mijn nek omhoog t/m mijn oor.

    Ik maak mij een beetje zorgen en wil daarom een afspraak maken met mijn huisarts. Meestal (altijd eigenlijk) als ik een 'naar' gevoel krijg dan zijn mijn gevoelens niet ongegrond. Graag zou ik wat advies willen krijgen.

    Bedankt!

    Reageer
    #2

    Het is heel goed mogelijk dat deze klachten worden veroorzaakt door een van je nekspieren. Maar om dat goed te kunnen vaststellen is lichamelijk onderzoek nodig. Goed dat je dus even naar de huisarts gaat.

    Reageer
Reageer op: Nek/schouderpijn, krakende nek, drukkende hoofdpijn, oorsuizen, p


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief