blijfende rode keel

  • #1

    Hoi ik heb al meer als 3 jaar op en af een rode zere keel ook in de zommer enzo maakt niet uit. ik heb al 2 keer antibiotica gehad en ben vandaag bij de kno arts geweest en die zegt dat het door maag zuur kan komen daar heb ik geen last van ik denk zelf dat het een ontsteking is want dat heb ik op een gevoelige plek ook vaak genoeg gehad wat moet ik nu ze draaien er gewoon omheen zit er over na te denken om zelf ontstekings remmers te zoeken of is dat niet slim en hoe moet dit verder.

    Reageer
    #2

    Je zou eens maagzuur-remmers kunnen proberen. Ik geloof dat je dat niet altijd hoeft te merken. Er is al een kijk-onderzoek geweest. Dus.. Lijkt het probleem me ook niet zo'n drama..... Misschien adem je wel verkeerd in de nacht. Met mond open bijvoorbeeld. Roken brengt ook een zere keel met zich mee.. Ook weet ik dat op bepaalde fabrieken met stoffen gewerkt kan worden waardoor een zere keel mogelijk gemaakt kan worden.,.,

    Reageer
    #3

    Ik rook niet en werk ook niet ik slaap al met het raam op een kier wat moet ik meer doen

    Reageer
    #4

    Het zou toch door je maag kunnen komen.
    Het kan een reflux zijn. Daardoor komt er waarschijnlijk wanneer je ligt, maagzuur in je slokdarm en je keel. Het zou goed zijn om een naar een MDL arts te gaan.

    Reageer
    #5

    Mijn keel pijn is soms echt erg mij keel amandelen heb ik niet meer. ik drink genoeg ik kug en hoest niet dat hou ik tegen. niemand rookt nu waar ik kom. De kachel staat uit in me kaamer.

    Reageer
Reageer op: blijfende rode keel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief