Verstopte neus en krakend oor

  • #1

    Altijd verstopte neus en krakend oor wanneer iemand (of ik zelf) hard praat/schreeuwt. Neusspray voorgeschreven gekregen van huisarts, maar beviel ook niet. Wil graag doorverwezen worden naar KNO arts, maar krijg dit niet voorelkkaar bij de huisarts. Je moet er maar mee leren leven zegt ze. Iemand avies voor mij?

    Reageer
    #2

    Heb je ooit al eens je oren laten uitspuiten?!

    Reageer
    #3

    Het advies van de huisarts verbaast me wel. De KNO arts kan vaak goed werk verrichten bij neusverstopping. Vanzelfsprekend is de huisarts de aangewezen persoon om te behandelen, maar als dat niet goed werkt is een bezoek aan de KNO arts niet onredelijk. Toch nog maar eens vragen.

    Reageer
    #4

    Hoi aagje, ik heb het zelfde als jou en ook mijn arts zegt hetzelfde. Soms is het maanden weg en dan in eens weer terug. Laatst zat ik in de kroeg en toen was het ineens weg k kon gewoon praten en muziek luisteren maar de volgende ochtend tada. Hoe is het nu met je?

    Reageer
Reageer op: Verstopte neus en krakend oor


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief