BPPD? Duizeligheid Constant

  • #1

    Ik heb vorig jaar september volgens de dokter een BPPD aanval gehad. Ik werd wakker en alles draaide ongeveer 30 seconden. tot een minuut.
    Dit ging na ongeveer 2 dagen over en ik kon weer lopen.

    Na dit tijd bleef ik het gevoel houden van dat ik een beetje vaag op de benen loop, alsof ik om zou vallen.

    Dat ging daarna denk ik na ongeveer 4 maanden beetje weg en toen was ik ongeveer 1 a 2 maanden klachtenvrij totdat ik weer een draaiduizeligheid aanval kreeg. Kotsen en het was over, kon weer zitten.

    Nu lijkt het dat ik er nog steeds van heb, het is anders, ben constant duizelig. Ook als ik me ogen een beetje beweeg of me hoofd maar ik wordt NIET draaiduizelig, maar alleen duizelig, het gevoel dat alles draait en dat ik niet goed op benen kan staan.

    Heeft iemand hier dezelfde ervaringen mee hoe ik het ervaar? Ik weet namelijk niet meer wat te doen. De huisarts heeft een afwachtend karakter.

    Reageer
    #2

    Daarnaast lijkt het dat ik sindsdien oorsuizen heb (tenminste kan me niet herinneren dat ik het toen al ervoor had). Het is zeg maar, als het stil is, dan hoor ik een lichte piep.

    Daarnaast als er bijvoorbeeld iemand heel haar fluit of als ik me vinger in me oor die en dan vinger er gelijk weer uit haal, dat ik een beetje duizelig ook wordt.

    Reageer
    #3

    Heb al lang last van draaiduizelingen ,BPPD ,maar nu duurt het wel erg lang ,zijn op vakantie naar Oostenrijk geweest en sliepen 6 nachten in een hotel op 700 m hoogte ,ook verschillende bustochten gehad met hoogte laagte verschillen ,meestal klappen mn oren dicht maar deze keer geen last van gehad , de ochtend van vertrek was ik misselijk en later in de bus werd ik erg duizelig ,niet met de ogen draaien maar recht voor me uit kijken ging redelijk ,opeens keek ik opzij en dacht dat ik flauw ging vallen zo naar werd ik ,alles tolde buiten ,ook bij het uitstappen hulp nodig en bij het lopen ook ,dat alles is nu 3 weken geleden ,nog steeds licht in mn hoofd ,hoor minder en zie minder ,durf niet de snelweg op ,alles bibbert dan ,rijd nu wel weer binnendoor weggetjes ,gaat redelijk ,heb nu Bètahistine wat wel wat heeft geholpen ,wie herkent dit ,ondanks de oefeningen die ik dagelijks doe is het nog niet over .

    Reageer
    #4

    Heb nu trouwens wel een oor dichtzitten ,trommelvlies naar binnen geklapt ,gebruik ook neusspray . wordt hier zo moe van ,wie heeft een oplossing

    Reageer
Reageer op: BPPD? Duizeligheid Constant


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief