Vreemde smaak aan slijm.

  • #1

    Hallo iedereen,

    Ik ben laatst bij de dokter geweest met keel- en tongklachten. Ik had een flinke wond op mijn tong gekregen, uit het niets, en de dokter gaf aan dat dit door spruw kwam. Ik had inderdaad een erg vieze/witte tong en hier heb ik Daktarin voor gekregen. Binnen 2-3 dagen was het weg en is mijn tong weer terug naar normaal.
    Echter heb ik nog steeds erg last van mijn keel, meestal laat op de avond krijg ik flink last van kriebelhoest. De dokter gaf hierbij aan dat ik het gewoon rust moet geven en een 10mg codeïne tablet in moet nemen indien het voor slaapgebrek zorgt. Deze tabletten werken hierbij totaal niet. Ik merk geen verschil. Vaak bij het hoesten komt er vast groen slijm mee met een erg vieze smaak. Veel mensen geven aan dat het bij hun dan een metaal-achtige smaak heeft, maar dit is bij mij niet zo. Het is gewoon héél vies.

    Ik dacht dat de schimmel van mijn tong zich door had gezet in mijn keel, maar dan neem ik aan dat de Daktarin daarbij wel geholpen zou hebben. Voordat ik terug naar de dokter ga wil ik graag eerst even wat informatie bij elkaar schrapen zodat ik weet wat ik aan moet geven als ik er ben.

    Ik heb hier nu ongeveer 2 weken last van. Heeft iemand enig idee wat ik hier tegen kan doen?

    Met vriendelijke groet,

    Michel

    Reageer
    #2

    Het is best mogelijk dat de candida infectie zich heeft uitgebreid. Daktarin is echter niet het eerst aangewezen middel tegen spruw.
    Ga terug en vraag om een ander middel.
    voorbeelden zijn:
    fluconazol, itraconazol en ketoconazol.

    Reageer
    #3

    Daktarin 'is' miconazol. Wat is dan het verschil met fluconazol, itraconazol en ketoconazol? Misschien domme vraag, maar ik ben benieuwd.

    Dankjewel.

    Reageer
    #4

    Ze werken allemaal net iets anders omdat ze een andere werkzame stof hebben.
    Kijk zelf eens naar de bijsluiters.(op internet)

    Reageer
Reageer op: Vreemde smaak aan slijm.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief