Globus gevoel en pijnlijke keel

  • #1

    Hallo iedereen,

    Eind feb heb ik per ongeluk een stukje plastic of iets anders ingeslikt dat in een stuk boterkoek zat. Voor mijn gevoel heb ik het nooit door kunnen slikken omdat ik constant het gevoel heb dat er ietsvast zit direct onder mijn adamsappel. Als ik met mijn vinger de luchtweg masseer doet dit pijn (steken) en moet ik hoesten. Ook kom ik moeilijk uit mijn woorden.

    Ik ben nu 2 x bij de kno geweest die niets kon vinden. Ik hen een slikfoto gehad en een mri scan. Niets te vinden... Als laatste middel heb ik een larynscopie gehad en daar hebben ze onder mijn adamsappel wat gevonden dat leek op een schimmel. Dat is op kweek gezet en ook daar bleek het niet om een schimmel te gaan.

    Nu is het probleem ook dat ik nu 2,5 maand op een festival werk waar ik geen tijd heb voor verdere onderzoeken.

    Herkend iemand dit of weet misschien iemand wat dit zou kunnen zijn? Ik wordt er gek van en het heerst mijn leven op dit moment. Ik hoor graag van jullie!

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Maar ze hadden wel wat gevonden. En verder zijn ze niet gekomen dan de vaststelling dat het geen schimmel was?

    Reageer
    #3

    Klopt, ik moet terug naar de huisarts voor verder onderzoek. Maar omdat ik door mijn werk niet in staat ben om dat nu te doen sta ik een beetje vast..

    Reageer
Reageer op: Globus gevoel en pijnlijke keel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief