Behandeling in Duitsland met prednisolon

  • #1

    Drie jaar geleden had ik last van heftige oorsuizen en diagnose was dan ook tinnitus. In Duitsland (zie http://www.oorsuizen.net ) heb ik behandeling gehad en toen is het oorsuizen weer weggegaan. Eerste behandelingen hielpen niet. Toen ik na aantal keren keuze moest maken of doorgaan of stoppen werd het iets zachter. Uiteindelijk is het geratel verdwenen en hoor ik weer normaal. Ik heb begrepen dat ze dit in Nederland ook hebben toegepast maar hiermee zijn gestopt? Het zou niet wetenschappelijk bewezen kunnen worden dat het helpt? Echter die wetenschap kan mij niet zoveel schelen als het maar weggaat?! Het niveau van deze geluiden was zo hard dat ik zelfs niet meer verder wilde gaan leven. Ik ben erg dankbaar dat dit deze herrie is weggegaan.

    Reageer
    #2

    Jij bent behandeld met Prdnisolon tegen tinnitus?!

    Emma

    Reageer
    #3

    In Nederland wordt in geval van plotsdoofheid (sudden hearing loss) ook gewoon Prednisolon voorgeschreven hoor. Alleen in Duitsland doet men de aanname dat dit ook bij tinnitus werkt.

    Hoogstwaarschijnlijk een Placebo-Effect.

    Reageer
Reageer op: Behandeling in Duitsland met prednisolon


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief