irriterend geknap in het oor, een gevuld gevoel.

  • #1

    Hallo Ik heb sinds augustus 2012 een geknap en geplof in mijn oor dat ik kan laten gebeuren als ik iets speciaals doe (ik weet niet hoe) maar het is het geluid van een 'geslik' in mijn oor zelf. het is enkel aan mijn linker oor. ook als ik mijn neus dichtknijp en mond dichthoud en dan slik zit mijn linker oor vast en mijn rechter oor niet. Ik vind dit heel irritant. weten jullie wat het is? het zou echt leuk zijn dat ik eindelijk weet of ik er iets aan kan doen. ik ben al vaker bij een KNO geweest maar zonder veel resultaat. (ps. binnekort ga ik vliegen met een vliegtuig. en ik heb angst voor schade)

    Reageer
    #2

    Mijn eerste reactie zou zijn, laat eens uitspuiten, ik had hetzelfde en toen zaten mijn beide oren vol met smeer. maar aangezien je al bij de kno arts geweest bent, is dit vast al gecontroleerd. ik zou het verder niet weten.
    hopelijk komt er nog beter advies.

    Reageer
    #3

    het kan aan verkeerdzittende nekwervels of atlas liggen. heb zelf al maanden oorklachten aan de rechterkant. vol gevoel, andere gehoorwaarneming en noem maar op. Mijn oor op zich is goed.
    nu 2x bij een osteopaat geweest maar het resultaat is nog niet denderend. afwachten dus. of naar schouder en nekklachten praktijk gaan.

    Reageer
    #4
    Reageer
    #5

    Hoi. Ik denk dat je vocht achter je trommelvlies hebt. Ik heb dit al jaren en de ene keer meer dan de andere keer. Het is gelukkig onschuldig en kan met vliegen geen kwaad.

    Reageer
Reageer op: irriterend geknap in het oor, een gevuld gevoel.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief