Chronicle keelpijn zonder slijm of hoesten

  • #1

    Hallo, heb sinds twee Maanden al pijn onderin mijn keel. Dokter heeft mij een ab kuur van 5 Dagen voor geschreven omdat ik een keelontsteking had Maar de pijn is nu nog steeds Niet weg (3wkn na de ab kuur). Bijgaand foto waar het pijn doet. De plek waar mijn vinger op drukt Alleen onder de spier. Pijn is Niet continu. Soms tijdens het slikken Maar soms ook tijdens het praten. Moët ik mij zorgen maken en weet iemand wat dit kan Zijn?

    Reageer
    #2

    Er zijn veel reden voor keelpijn laag in de keel. Het kan spierpijn zijn van de spiertjes die daar zitten bv door een verkeerde houding. Ook kan verkeerd stemgebruik dit soort klachten geven. Verder kan ook chronisch schrapen keelpijn geven. Natuurlijk behoort ook irritatie van roken klachten. Ook een chronische keelontsteking geeft deze klachten.
    Zorgen hoef je je niet in eerste instantie te maken, maar als na enige weken de klachten er nog zijn En de huisarts heeft er geen duidelijke verklaring voor is het raadzaam een KNO arts eens te laten kijken.

    Met vriendelijke groet, Bram

    Reageer
    #3

    Beste Bram, ben weer bij de dokter geweest.. Het blijkt dat ik een mini amandel heb ter grootte van een m&m. Te klein om wat er aan te doen.. De plek waar het pijn doet is de plek waar een lymfe klier zit. Volgens de arts reageerd de klier op de amandel en die veroorzaakt de pijn. Het kon nog wel weken duren voordat die pijn voorbij was. Ik kan niets anders dan afwachten nu.. Aan kanker dacht de arts niet omdat mijn gewicht stabiel is.

    Reageer
Reageer op: Chronicle keelpijn zonder slijm of hoesten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief