gebroken neus mogelijk bij geen bloeding en geen pijn

  • #1

    Hallo iedereen,
    Eergisteren was ik een beetje aan het dollen met een vriend van mij en kwam ik met mn neus tegen de muur. Ik had geen bloed neus, heb geen pijn en heb geen zwellingen. De
    Wanneer ik echter mijn neus was heen en weer beweeg hoor ik het wel lichtelijk kraken en mijn neus voelt een beetje zwaar aan.
    Is het mogelijk dat mijn neus gebroken is ondanks geen pijn en zwellingen. Zo ja moet ik nu ook naar een ziekenhuis o.i.d.

    Groeten,

    Jens

    Reageer
    #2

    Als je neus niet scheef zit, je gewoon door de neus kunt ademen en er verder geen zwelling optreed kun je het gewoon zo laten.

    Reageer
    #3

    Het is mogelijk dat je neus gebroken is . Dit ondanks het feit dat er geen pijn is of zwelling. Wanneer de vorm van de neus echter niet is veranderd (dus gewoon recht staat en er geen scheefstand is) hoef je daar niets aan te doen.Zo er een breuk is zal die weer gewoon herstellen binnen 2 a 3 weken, ook zonder dat er iets gedaan wordt!!.

    Reageer
Reageer op: gebroken neus mogelijk bij geen bloeding en geen pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief