Vieze smaak ophalen snot, druk op hoofd, last van nek

  • #1

    vorig jaar juni begon het: bij het ophalen van mijn neus ineens een vieze smaak qua snot. dezelfde smaak als ik een paar jaar geleden had toen ik mijn verstandskiezen liet trekken. ik ben niet neusverkouden, ik heb geen snot in mijn neus, het lijkt dieper te zitten. desondanks als ik mijn neus ophaal (vaak op de fiets na werk rond half 6 of na het ontbijt) enorm vieze smaak. het lijkt beetje door te werken naar oren en keel maar dat is sporadisch. ik heb last van druk op/in mijn hoofd/ogen. ook vreemd tintelend/benauwd gevoel in mijn nek. maar niet dat het enorm pijn doet ofzo. het is gewoon vervelend. als ik naar voren buig wordt het niet erger.

    paar keer naar de dokter geweest. die zei dat het sinisitus was. gestoomd, anitbiotica, alles geprobeerd. soms is het even weg, maar het komt altijd weer terug. ik ben radeloos. hoe kom ik hier vanaf? last van slechte adem valt nu weer mee, tijdje terug dacht ik dat anderen het ook zouden ruiken maar mijn omgeving zei van niet. maar het idee alleen al maakt me vreselijk onzeker.

    Reageer
    #2

    Hai,

    Ik heb dit verhaal bij meerdere discussies geplaats..wellicht heb je er wat aan,grtjs!

    Hallo,

    Ik heb me hier speciaal voor geregistreerd om mensen die hiermee worstelen wellicht een oplossing te bieden.
    Ook ik heb last (gehad)van zo n vieze lucht/smaak in neus en keel..ik had dit vooral nadat ik de hooikoortsmaanden ben doorheen gekomen..mijn idee is dat het een combinatie van meerdere dingen is..ophoping van vies slijm en andere dingen die terechtkomen in holtes waar t dan zich gaat nestelen..ik heb ook last gehad van amandelstenen hoewel mijn amandelen zijn verwijderd toen ik kind was..heel vreemd..toen de smaak echt heel erg was hoestte ik wel es zo n vies balletje uit mn mond op en dit leek echt een amandelsteentje te zijn..creme/gelig van kleur en stonk als een weetikhet..hoe ik dit heb gekregen zonder amandelen is me een raadsel,maar het was er,wellicht heb ik nog een beetje amandelweefsel,who knows?
    Maarre ik heb dus veel gegoogled en gezocht naar wat het zou kunnen zijn en ik kwam uit op post nasal drip,das als slijm vanuit de neus in je keel druipt en in die overgang wellicht niet goed afgevoerd wordt.Maar het is denk ik ook een combinatie van het eten van melkproducten dat het dan op een of andere manier samenvloeit(maardas maar een theorie)en het dan een vies plakkerig geheel wordt waar bepaalde bacterien zich gaan nestelen en er een feest van maken waar wij dus een vieze gore smaak van krijgen.
    Dit geheel vormt zich en er ontstaat ook een biofilm eroverheen wat dus echt moeilijk te doordringen is(dit heb ik ook gevonden op google)Deze biofilm moet eerst doordrongen worden voordat je echt erbij kunt komen om te genezen.
    En verrassend genoeg is er een oplossing voor die je niet snel zou verwachten(althans in mijn geval helpt t tot nu toe wel en ik heb er een goed gevoel bij)
    Ik heb vanalles geprobeerd zoals sinus druppels van therabreath..grapefruit seed extract druppels en colloidaal zilver en zoutspoelingen,maar je moet echt eerst die biofilm vernietigen willen die dingen kans maken.
    Maar ik heb dus gevonden op google dat je met baby shampoo van johnson&johnson een neusspoeling moet maken(verdunnen met water en hiermee dus je neus moet spoelen..een druppel shampoo of 2 in een klein bakje water(je kunt ook een speciaal neusspoelding kopen,maar ik had t gedaan met een klein gietbekertje en dit dus in allebei mn neusgaten gegoten en opgesnoven).
    Het is nu aanzienlijk minder en ik weet zeker dat dit veel mensen zal helpen...ik weet niet hoevaak je zo n neusspoeling kan doen,maar dat moet je maar op je gevoel doen..ik ga ook een neusspray maken met zeezout en gefilterd water en grapefruit druppels en xylitol om het nog beter te bevechten..want hoewel t nu nagenoeg weg is..wil ik zeker weten dat ik het goed weghou.
    Xylitol is overigens ook een goede spoeling om biofilm te vernietigen en manuka honing schijnbaar ook.
    Ik hoop dat mensen hierdoor echt geholpen worden,want ik weet hoe vervelend t is om hiermee rond te lopen!good luck en ik hoop dat ik met mijn verhaal heel wat verlichting kan brengen voor veel mensen.
    En dat we weer wat leuker kunnen leven zonder dat dit constant in ons achterhoofd sluimert en het leven wat beheerst in de negatieve zin.grtjs en succes!!

    Reageer
    #3

    Hallo Dalia, hoe is het verder met jou verlopen . Ben je af geraakt van die vieze smaak ? Ik heb hetzelfde probleem .

    Reageer
    #4

    Hallo allemaal ik heb hier ook vreselijke last van ik heb veel slijm in mijn keel en neus de laatste tijd en erge druk op mijn achterhoofd (gaat gepaard met steken) ook heb ik deze steken in mijn nek iemand tips wat ik hier mee aan moet

    Met vriendelijke groet:Amber

    Reageer
    #5

    Goededag. Ik heb ook last van deze klachten.
    Een raar verstopt gevoel achter in neus met rare pijntjes in hoofd en nek. Ook een rare vieze smaak. Ook een een soort vrij in keel met slijm in keel. Weten jullie al iets meer over deze klachten

    Reageer
    #6

    Vooral die rare hoofdpijn klachten vind ik vreemd. Een soort druk op de schedel.

     

     

    Reageer
    #7

    In plaats van op internet rond te vragen of iemand "al iets meer weet" over klachten waarvan je niet eens weet of ze wel echt hetzelfde zijn of dezelfde oorzaak hebben, kun je beter naar de huisarts gaan met de klachten. Zonder onderzoek is daar moeilijk iets over te zeggen

    Reageer
Reageer op: Vieze smaak ophalen snot, druk op hoofd, last van nek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief