Knetterend geluid in oor wanneer ik mijn hoofd schud

  • #1

    hallo,
    als ik mijn vinger in mijn oor doe en daarna ga schudden mijn mijn vinger, daarna stop, dan hoor ik een soort geknetter in mijn oor even. ik hoor er ook iets minder door dan de andere. ik ben ook verkouden. me neus zit dicht.
    wat is dat geknetter??

    RC

    Reageer
    #2

    Dit komt door luchtdruk verschillen in het oor en dat komt weer door de verkoudheid en de dichte neus. Hierdoor gaat de buis van Eustachius dicht zitten en dat veroorzaakt de wisselend druk cq onderdruk in het oor. Dit kan dan ook wat minder gehoor geven. Evt kun je tijdelijk wat neusdruppels nemen, ik denk dat het over een a twee weken over is.

    Bram

    Reageer
    #3

    bedankt.
    het is nu al over. zelfs zonder neus druppels.

    RC

    Reageer
    #4

    Hendrik-Ido-Ambacht, 24 december 2014

    Hoi,
    Sinds twee dagen last van knetterend geluid. Voor het eerst kwam het bij het slapen gaan. Nu heb ik het sporadisch bij het horen van geluid. Het is net een vuurwerkmatje.

    Ik kan het niet opwekken. Eerst dacht ik dat het met statische elektriciteit is. Nu het een paar keer is voorgekomen krijg ik het idee dat er een schuurtje in trommelvlies zit. Linker oor. Het doet geen pijn. Misschien wel een virus. Mijn conditie lijkt ook gesloopt. Als het blijft ik naar huisarts ga.

    Groeten

    Alex Metz

    Reageer
Reageer op: Knetterend geluid in oor wanneer ik mijn hoofd schud


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief