Oor dicht na schoonmaken?

  • #1

    Hallo,

    Ik zit met een best irritant probleem, al zeg ik het zelf. Als ik m'n oren wil schoonmaken, heb ik achteraf altijd last van een rechteroor dat dicht lijkt te zitten. Het lijkt erop alsof er vuil/oorsmeer in het oor zit. Dit heb ik alleen in het rechteroor, en na een tijdje is dat dichtzitten ook wel grotendeels weer weg. (Mét oordruppels iets sneller dan zonder)

    Nou denk ik zelf dat het wellicht te maken kan hebben met het feit dat m'n rechteroor een flapoor is geweest, maar dat het dus met een operatie is rechtgezet. Aan iets anders kan ik zelf namelijk niet denken. Ik weet ook niet of het verder kwaad kan, maar mij irriteert het wel enorm. Dan hoor ik helemaal weinig, moet soms 3x vragen wat iemand zei (Al is het soms ook wel erg handig) 🙂

    Ik hoop dat iemand me alvast kan helpen, ik ga wellicht binnenkort nog wel naar de dokter toe om te kijken wat hij/zij ervan zegt.

    Reageer
    #2

    Hallo, krijg je je oor dan niet open door je neus en mond dicht te knijpen en dan je oren te laten 'ploppen'?

    Groetjes

    Reageer
    #3

    Dat werkt wel met m'n andere oor, maar niet met het oor waar ik dat probleem mee heb. Nu heb ik een tijdje niet schoongemaakt, en nu is het weer weg.

    Reageer
    #4

    Oh ja, schoonmaken met wattenstaafjes, een drama.

    Reageer
    #5

    heb ik ook bij schoonmaken duw je oorsmeer dieper gehoorgang in
    en duw je soms gehoorgang dicht

    Reageer
Reageer op: Oor dicht na schoonmaken?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief