hoorapparaat

  • #1

    Hoi ,
    ik ben een meid van 18jaar.
    vroeger ben ik 2 keer geopereerd geweest aan
    mijn oren. 1 keer voor mijn flaporen en 1 keer
    heb ik buisjes moeten laten zetten.
    deze operaties waren uitgevoerd toen ik nog vrij jong was. na de operaties heb ik nog wel last gehad van mijn oren. bij een van de operaties had ik erna hele gezwollen oren doordat er hechtingsdraad was blijven zitten. ook had ik vaak last van hevige koorts door oorontsteking. jaren later is alles wel redelijk goed gegaan. ik heb bijna geen oorontstekingen meer.
    ik heb wel nog steeds regelmatig last van oorpropjes
    in mijn oren maar dat verwijderd de dokter.

    toch zit ik opnieuw met een probleem..

    ik hoor best wel slecht. ik krijg regelmatig
    klachten dat ik beter moet luisteren , vooral op mijn werk. ik schrok er toch wel een beetje van , ik wil zeker mijn werk niet kwijt. ik ben naar de dokter gegaan maar die zei er eigenlijk niks op. later ben ik naar een gehoorcentrum geweest. ik heb er testen gedaan en er is gezegd geweest dat ik onregelmatig hoor. soms waren de testen goed , soms heel slecht. zij wouden mij een hoorapparaat geven maar zeiden toch op naar een dokter in het ziekenhuis te laten gaan voor de zekerheid. ik ben toen geweest en heb hoortesten gedaan en daar was hetzelfde resultaat als in het gehoorcentrum. ik kwam uit de lucht gevallen toen de dokter zei dat het aan mij zelf lag. ik zou het expres doen. ik moest maar niet teveel muziek luisteren , uitgaan , naar de cinema gaan.. dit terwijl ik bijna nooit opstap ga. dus ging ik verbaasd naar buiten , zonder iets.. nu na een 2tal jaar ben ik moeten veranderen van werk en op mijn nieuw werk krijg ik hetzelfde te horen. opnieuw ben ik naar de dokter gegaan , en die zei dat ik 1% te goed hoorde voor een apparaat.. ik ben het eigenlijk allemaal zat en weet niet wat te doen. ik wil echt niet opnieuw mijn werk kwijt , ik zou ook graag van mijn leven genieten.. ik kan slechts de hele tijd thuis zitten omdat ik niks mag horen van de dokter zeg maar.. iemand die toch nog raad heeft voor mij?

    Reageer
    #2

    dag eef,
    Ik heb onlangs gelezen dat spanningen delen van je hersens kan uitschakelen.
    Een meisje viel steeds flauw en het bleek te komen doordat ze spanningen had; ook andere delen van je hersens kunnen "uitgeschakeld" worden door spanningen, zoals je gehoor, je zicht enzovoort.
    Ik zou het daarin zoeken

    Reageer
Reageer op: hoorapparaat


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief