Een langdurige verstopte neus.

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik ben Hanane en ik ben zeventien jaar oud. Vroeger was ik heel veel verkouden (verstopte neus/loopneus) en mede door dat hebben ze toen mijn neus en keelamandelen weggehaald. De laatste jaren heb ik echter steeds erger en meer last van een verstopte neus. Ik ben allergisch voor schimmels, huisstofmijt en ik heb hooikoorts. Ook ben ik gevoelig voor honden en katten. Ik heb hiervoor sterke allergietabletten. Het niet is niet zo dat ze niet helpen: ze nemen andere prikkels weg als bijv. tranende ogen en jeuk aan het gehemelte. Ik heb daarnaast ook drie verschillende neussprays gehad die mijn neus allemaal maar erger hebben gemaakt eigenlijk. Als er iets uit mijn neus komt dan is het heel vaak niet alleen wit (allergie), maar ook groen. Zou dit echt alleen door mijn allergie komen of (wat ik zelf denk) is het iets met mijn neus (neusamandelen of neustussenschot dat scheef staat). Weet je wat het probleem is? k word elke keer door de huisarts weer naar huis gestuurd met een neusspray die niet werkt. Ik word er niet goed van. Ik heb voortdurend een droge mond, het is soms heel moeilijk om adem te halen en ik snurk tijdens mijn slaap omdat ik niet via mijn neus kan adem halen.
    Ik ben bang dat dit -met de huisrats- zo lang wordt uitgerekt zoals met mijn ogen die chronisch ontstoken zijn er waar een heel groot bolletje pas na maanden werd weggehaald.
    Heeft iemand tips?

    Reageer
    #2

    Hallo Hanane, ik herken absoluut jouw klachten. Ik ben zelf astmatisch en ben voor van alles overgevoelig. Ik raad je aan om eens contact op te nemen met een longarts, en bijvoorbeeld het Astmacentrum Heideheuvel (Hilversum) http://www.nad.ch/ . Zij zijn gespecialiseerd in allergieën. Vraag een verwijzing aan je huisarts.

    Groetjes Lola

    Reageer
    #3

    Hallo Lola,

    Dat lijkt me inderdaad een goed idee om te doen. Ik moet wel even zeggen dat mijn huisarts je niet zo snel doorverwijst naar wat dan ook. Ahahah, je moet echt een beetje onbeleefd zijn, maar ik ga zeker weten wel terug naar de huisarts.

    Reageer
    #4

    @Hanane, en hoe gaat het inmiddels?

    Reageer
Reageer op: Een langdurige verstopte neus.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief