Drukkend gevoel in de keel

  • #1

    Hallo !
    Het is de allereerste keer dat ik iets post op dit forum. Ik dacht het even hier eens te vragen, misschien hebben andere mensen al iets meegemaakt zoals ik nu.

    Ik ben 20 jarige vrouw, en heb nog nooit echt last gehad van iets zoals nu. Gisterenavond kreeg ik plots bij het eten een kleine kramp in men nek. Deze kramp ging echter niet meer weg en resulteerde in een blijvend, drukkend gevoel in mijn keel. Het situeert zich zowat in de overgang tussen je keel en je kaaklijn, aan beide kanten.

    Gisterenavond zorgde dit voor een zeer benauwd gevoel, ook al had ik geen last met ademen en ook geen keelpijn.
    Ik was me sterk aan het opjagen en werd zeer nerveus. Na een nachtje slapen is dit drukkende gevoel er nog steeds, evenwel zonder keelpijn of moeite met ademen.
    Mijn moeder zegt dat dit puur door stress en vermoeidheid komt, dat de spanning voor dat drukkend gevoel zorgt. Ik heb echter meer het gevoel dat er echt iets in men keel duwt.

    Iemand die dit ook al heeft meegemaakt?
    Ik kan ook even wat achtergrondinformatie meegeven:
    Ik rook sinds een klein jaar, maar zeer weinig, maar 2/3 dagen in de week.
    Ik heb vaak last van hooikoorts, meestal krijg ik hier een droge/lopende neus van en jeukende ogen.
    Geen bekende voedselallergieƫn, wat ik gisterenavond at heb ik al meerdere keren gegeten.
    Ik was op dat moment wel uiterst vermoeid, net examens achter de rug met veel inspanning en weinig slaap. Was de nacht ervoor ook uit geweest tot 6u 's ochtends.

    Iemand hier een antwoord op?

    Reageer
Reageer op: Drukkend gevoel in de keel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief