Pijn aan buitenkant en binnenzijde oor

  • #1

    Een 4-tal jaar geleden (1e festival) kende ik het fenomeen "oordoppen" nog niet en droeg ik ze ook niet. Toen had ik bij 1 optreden pijn aan mijn oren en sindsdien draag ik altijd oordoppen. Gelukkig heb ik geen suizen en hoor ik naar mijn weten nog altijd vrij goed.
    Maar sindsdien heb ik vaak(vooral als ik terug naar festivals/feesten ga, zelfs als ik oordoppen draag, pijn aan mijn oor.) De ene keer heb ik er amper last van, de andere keer weer meer.
    Ik heb namelijk pijn net aan de binnenzijde van mijn oor als ik aan mijn oorlel trek en tegelijk heen en weer beweeg en als ik met mijn vinger mijn oor zo naar voor duw in een korte snelle beweging. Ik heb ook pijn als ik met mijn vinger duw dicht bij de ingang van mijn oor en dan zo heen en weer beweeg.
    Ook is het stukje kraakbeen, dat zich aan de buitenkant net naast de ingang van het oor bevindt, wat gezwollen en voelt het "warm" aan na een festival (zie foto). Ik heb er dus eigenlijk geen last van als ik muziek aan het luisteren ben op een festival of suizen.. Maar enkel als ik aan mijn oor trek of duw erop net naast de ingang. De pijn die ik dan voel situeert zich dus niet diep in het oor, maar een klein stukje erin. Iemand enig idee wat dit kan zijn? [img size=300]http://www.dokter.nl/media/kunena/attachments/legacy/images/300px_Oor1.jpg[/img]

    Reageer
Reageer op: Pijn aan buitenkant en binnenzijde oor


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief